Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

"Ernst & Young Invitational" uzvar Simpson komanda

Ar Anthony Simpson vadītās komandas uzvaru "Ozo Golf" noslēdzās "Ernst & Young Invitational" turnīrs, kurā startēja šīs kompānijas ielūgtie biznesa partneri. Individuālajā vērtējumā "Stableford" spēlē kungiem uzvarēja "Ozo Golf" kluba biedrs Niklas Brathens, bet dāmām labākā bija Elīna Gulāne.

Turnīrā startēja 19 komandas pa trim spēlētājiem katrā. Komandas rezultātā ieskaitīja divu spēlētāju labākos rezultātus katrā bedrītē. Lai nodrošinātu līdzvērtīgu konkurenci, komandu veidošanā bija ņemti vērā spēlētāju handikapi.

Individuāli kungiem spoži nospēlēja Brathens, gūstot 42 "Stableford" punktus un būtiski uzlabojot savu HCP, kas līdz šim bija 14,5. Pēc neoficiālas informācijas viņa HCP saruka par diviem punktiem. Otro vietu izcīnīja Simpson ar 39 punktiem.

Dāmām individuālajā vērtējumā Gulānei pārliecinošu uzvaru nodrošināja 39 gūtie "Stableford" punkti, bet turpmākās divas vietas ieņēma pagājušā gada "Ernst & Young" uzvarētāja Lidija Gavrilova (31 punkts) un Lea Mecklin (28 punkti).

Gulāne tika pie atsevišķas balvas par tālāko izsitienu 10. bedrītē. Kungiem analoģiska balva nonāca Simpson īpašumā. Vēl vienu rīkotāju piešķirto speciālo balvu par tuvāko sitienu karodziņam 13. bedrītē nopelnīja Vitālijs Gavrilovs, kura raidītā bumbiņa apstājās no karodziņa nedaudz tālāk par diviem metriem.

Arī Gulāne būtiski uzlaboja savu HCP, kas no 22 kļuva par 20,8.

Pilni sacensību rezultāti individuālajā vērtējumā apskatāmi rezultātu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 25.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē