Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmu kauss bez reitinga statusa

 Lai rangā nodrošinātu vienlīdzīgas konkurences iespējas, sestdien "Ozo Golf" paredzētā Latvijas Sieviešu golfa kluba (LSGK) atklātā kausa izcīņa notiks bez iepriekš paredzētā LGF dāmu reitinga statusa. Juniores, kas aktīvi un ar panākumiem piedalās arī reitinga sacensībās, sestdien gaida atbildīgs starts Junioru kausa posmā "Viesturos". Tādēļ loģiski, ka reitinga vērtējumā netiek iekļautas sacensības, kur iespēja startēt nav atkarīga tikai potenciālo dalībnieču vēlēšanās.

Dāmu kluba rīkotā LSGK atklātā kausa izcīņas reglaments paver iespējas uzvarēt spēlētājām, kam līdz šim biežāk ir nācies vērot, kā balvas saņem citas. Kausa ieguvēju noteiks HCP neto spēlē, turklāt visu dalībnieču rezultātus vērtēs vienā HCP grupā.

Tikmēr no cīņām "Viesturos" Junioru kausā būs atkarīgs galīgais Latvijas komandas sastāvs EJGT tūres posmā, kas nākamnedēļ risināsies Somijā.

Izturību nedēļas nogalē nāksies demonstrēt arī pieredzējušākajiem spēlētājiem, kam pēc sestdien paredzētā starta Latvijas senioru čempionātā dienu vēlāk būs iespēja "Viesturos" startēt arī jūnija pirmajā reitinga turnīrā - "Nikon" kausa izcīņā.

LSGK atklātais kauss

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks
Sacensības notiek  Ozo Golfa laukumā 2003.g.31.maijā.

2.Sacensību formāts un noteikumi
2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Ozo vietējiem noteikumiem.
2.2. Handikapu spēle ( Neto) 18 bedres.
2.3. Sacensības notiek dāmu konkurencē .
2.4. Dāmas spēlē vienā grupā: 0 – 36 HCP.

3.Vietu dalīšana
3.2.HCP Neto spēle: ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs ar zemāko handikapu. Ja handikapi vienādi , tad izspēlē  “ pēkšņās nāves “ pārspēli. Pārspēle notiek 1.bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēlē 2.bedrīti, pēc tam 18.bedrīti utt.

4.Starta laiks
Starts saskaņā ar izlozi.
4.1.Pirmā grupa  startē 10.00, nākošā 10.10 utt., saskaņā ar izlozi
4.3.Katrs spēlētājs pats ir atbildīgs par ierašanos uz savu starta laiku un vietu.
4.4. Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.

5.Pieteikšanās
Pieteikšanās sacensībām līdz  29.05.02 pulksten 17.00 pie Daigas Puisītes pa e-mail daiga.puisite@lkb.lv  vai Tel: 9108518, 9414356

6.Dalības maksa
Sacensību dalības maksa LSGK biedrēm 5,-Ls.
(+ Green Fee, kam nav “Ozo Golf” kartes)

LSGK prezidente Vineta Ruka

P.S. Sacensības notiek bez reitinga statusa.

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē