Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"Nikon" nāk uz palikšanu

Svētdien "Viesturos" intrigu cīņā par "Nikon" kausiem veicinās ne tikai iespēja tikt pie jūnijā pirmajiem reitinga punktiem, bet arī turnīra atbalstītāju sagādātais nopietnais balvu klāsts. "Nikon" izplatītājs Latvijā "Fototehnika" ir nolēmis sekot mātesuzņēmuma tradīcijām un sola turpināt golfa sacensību balstīšanu arī nākotnē.

Turnīra labāko spēlētāju apbalvošanai "Fototehnika" dāvās astoņus kausus un vērtīgas pārsteiguma balvas no sava veikala ""Nikon" centrs". Lai nemazinātu intrigu, "Fototehnikas" vadība atturējās konkretizēt veiksminiekiem paredzētās balvas, taču skaidri norādīja, ka tie nebūs ne T-krekliņi, ne cepurītes... Kopējā balvu fonda vērtība ir 1000 latu.

Pirmo reizi šosezon ir izsludināta arī hole in one balva. Katram turnīra dalībniekam vismaz uz brīdi būs cerība tikt pie ekskluzīva digitālā fotoaparāta "Nikon Coolpix 2100", kas būs hole in one balva 2. bedrītē (bet 11. bedrītē vairs nē). Rokas piešaušana hole in one sitienos nāks tikai par labu, jo nedēļu vēlāk "Ozo Golf" paredzētajā "LMT Open" 13. bedrītē kārdinās "Mercedes" džips.

Pasaulē "Nikon" tradicionāli atbalsta golfa sacensības, no kurām ievērojamākās ir "Open Championship" - senākais golfa turnīrs, kas šogad Anglijā notiks jau 132.reizi.

"Sākam Latvijā jaunu tradīciju - "Nikon" kausu izcīņu golfā - un organizējam turnīru tāpat, kā to dara "Nikon" visā pasaulē," paziņoja SIA "Fototehnika" direktors Jānis Zemitāns, solot aizsākto turpināt nākamajos gados.

"Nikon" pārstāvji Latvijā atzīst, ka golfs arī pie mums kļūst arvien populārāks, jo paplašinās iespējas spēlēt gan iesācējiem, gan arī lielākiem meistariem, kuru vidū ir daudz sabiedrībā plaši pazīstamu cilvēku.

Uz "Nikon" kausa izcīņu ir aicināti arī žurnālisti, kam būs iespēja apgūt golfa spēles iemaņas un piedalīties mazajā "Nikon" turnīrā treniņlaukumā un uz ripināšanas grīna, kā arī vērot lielo "Nikon" kausu izcīņu un atpūsties.

Vienlaicīgi "Fototehnika" turnīrā iepazīstinās ar jaunajām "Nikon" digitālajām fotokamerām "Nikon Coolpix 2100", "Nikon Coolpix 3100" un "Nikon Coolpix 5400", kā arī fotofilmas spoguļkameru "Nikon F75". Īpašs jaunums būs "Nikon Coolpix 5400", ko "Nikon" pasaulē oficiāli prezentēja tikai trešdien.

"Nikon" ir nopietnas tradīcijas pasaules golfā. Kompānija atbalsta "Open Championship" rīkošanu, kas 2003. gadā notiks jūlija vidū "Royal St. George's Golf Club" Kentā netālu no Londonas. Turnīra balvu fonds ir 3,9 miljoni mārciņu (3,7 miljoni latu).

Pirmo reizi "Open Championships" notika 1860. gadā, un šogad turnīra līmeni apliecina tādu spēlētāju kā Ērnija Elsa, Deivida Divāla, Seves Balestrosa un citu visaugstākā līmeņa profesionāļu līdzdalība.

Pēdējās izmaiņas , 29.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē