Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmu turnīrā uzvar Krištopane

Lai veicinātu sportisko intrigu, reitinga līdere Vineta Ruka Latvijas Sieviešu golfa kluba (LSGK) atklātajā turnīrā sestdien "Ozo Golf" startēja ārpus konkursa, un astoņu dāmu konkurencē par uzvarētāju kļuva Aija Krištopane ar HCP neto rezultātu 79 sitieni.

Krištopane saņēma sacensību atbalstītāju "Ozo Golf Club" balvu - nule kā iznākušo "Lielo golfa grāmatu". Taču tā kā viņas īpašumā šis Latvijā pagaidām fundamentālākais oriģinālizdevums par golfu jau bija, Krištopane balvu dāvināja Baibai Liepiņai, kam sasniegtais rezultāts atstāja vislielākās iespējas progresam.

Jāteic, ka Rukas rezultāts turnīrā tiešām bija ārpus konkurences - 80 sitieni (stroke), turklāt pirmo reizi karjerā četri bērdiji vienā spēlē! Pēdējās deviņās bedrītēs LSGK prezidentes rezultāts pret laukumu bija +1, un viņas prieks par paveikto ir pilnīgi saprotams.

Otro vietu ar neto 85 sitieniem ieņēma Santa Puče, bet trešā bija Ilga Tiknuse ar 86 sitieniem.

Ruka nebūt nenožēloja, ka atteicās no drošas uzvaras LSGK turnīrā, paužot apņēmību parādīt labāko spēli un cīnīties par pirmo vietu svētdien "Viesturos", kur risināsies jūnija pirmais reitinga turnīrs - "Nikon" kausu izcīņa. Maijā Ruka pirmo vietu LGF reitingā dalīja ar Lauru Jansoni.

Dāmas arī pateicās "Ozo Golf Club" par jauko uzņemšanu un atsaucību turnīra rīkošanā.

Rezultāti apskatāmi rezultātu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 31.05.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē