Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Jaunajā reitingā līderos Krukovs un Ruka

Pēc "Nikon" kausa izcīņas aprēķinātajā sezonas reitingā kungiem vadību saglabāja Artūrs Krukovs, lai gan viņš "Viesturos" svētdien nespēlēja, bet dāmām vienīgās līderes pozīcijās izvirzījās Vineta Ruka. Tā kā jaunajā rangā labākais aprīļa un maija rezultāts ir summēts ar "Nikon" kausā gūtajiem punktiem, zemāk ir slīdējuši gandrīz visi golferi, kas svētdien cīņā nepiedalījās.

Taču punktu skaitīšanas sistēma tikai daļēji izskaidro "Nikon" kausa uzvarētāja Jan Gustafsson ievērojamo lēcienu rangā no 21. vietas uz trešo pozīciju. Par uzvaru nopelnītais 321 punkts Gustafsson vietu krietni uzlabotu arī citas reitinga sistēmas gadījumā. Otro vietu aiz Krukova joprojām saglabā Valdis Liepiņš.

Otrais lielākais kāpums pirmajā divdesmitniekā izdevās Johnny Fanello, kas pēc "Viesturos" gūtās 2. vietas tagad rangā ir piektais. Iepriekšējā rangā Fanello bija 14. Ceturto vietu rangā ieņem Boriss Baums, bet labāko sešinieku noslēdz Einārs Mednis, kas nebija "Nikon" kausa dalībnieku skaitā.

Dāmām Nikon" kausā nespēlēja līdzšinējā ranga dalītā līdere Laura Jansone, līdz ar to izkrītot no pirmā trijnieka. Svētdien gūtā uzvara uz otro vietu rangā (no septītās) izvirzīja Kristu Puisīti, bet trešā ir līdzšinējā otrās vietas īpašniece Daiga Puisīte.

Jūnija rangā nozīmīgas izmaiņas varētu ieviest jau sestdien "Ozo Golf" paredzētais "LMT Open", kur gaidāms spēcīgs dalībnieku sastāvs, un līdz ar to arī lielāku punktu dalīšana.

Pilnu reitingu var skatīt sadaļā 'reitingi'.

Pēdējās izmaiņas , 02.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē