Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Apkopota jaunākā statistika

Pēc jūnijā pirmo ranga sacensību - "Nikon" kausa izcīņas - rezultātu apkopošanas ir apskatāma jaunākā statistika. Tā kā ne visi spēcīgākie spēlētāji "Viesturos" piedalījās līdz šim pēdējā reitinga turnīrā, būtisku izmaiņu kungiem vadošajās pozīcijās nav.

Kungiem Stableford vērtējumā pirmajā pieciniekā vienīgā izmaiņa ir Valda Liepiņa pārvietošanās no dalītās otrās vietas uz trešo pozīciju. Jāpiebilst, ka Liepiņš no pirmā piecinieka ir vienīgais, kas piedalījies visos piecos līdz šim notikušajos reitinga turnīros, un viņam summā ir visvairāk bērdiju. Pēc otrās vietas "Nikon" kausā uz sesto pozīciju Stableford punktu vērtējumā pakāpās Johnny Fanello, bet vadībā joprojām ir Artūrs Krukovs (29,3 punkti spēlē).

Dāmām par vienpersonisku Stableford līderi kļuva Vineta Ruka (13,8 punkti spēlē), savukārt uz otro vietu pakāpās Daiga Puisīte.

Piekļuvē grīniem (GIR) rādītājos kungiem spēcīgāko trijotne nemainījās, un neviens no līderiem šajā statistikas elementā "Nikon" kausā nespēlēja. Vadībā joprojām ir Mednis pēc viena veiksmīgi aizvadīta turnīra. Pēc "Nikon" kausa samazinājās statistiski vidējais GIR rādītājs kungiem - no 17,6 līdz 16,7 procentiem.

Arī GIR vērtējumā dāmām par vienīgo līderi, uzlabojot vidējo rezultātu, kļuva Ruka. Dāmām kopējais GIR rādītājs palika praktiski nemainīgs, mainoties no 8,0 uz 8,1 procentu.

Ripināšanā kungiem līdzšinējo līderi Valdi Liepiņu aizstāja "Nikon" kausā nespēlējušais Ģirts Grīnbergs. Taču "Viesturos" būtiski uzlabot savu ripināšanas statistiku izdevās Jurim Visockim. Ar 1,50 putiem turnīrā (labākais rādītājs "Nikon" kausā) Visockis no 33. vietas pakāpās uz dalītu 18. pozīciju.

Dāmām ripināšanā ar vidēji 1,44 putiem bedrītē "Nikon" kausā izcēlās Anete Indulēna, kļūstot šajā elementā par līderi arī sezonas kopvērtējumā - vidēji 1,85 puti. Līdzšinējā līdere Kristīne Bikova noslīdēja uz 5. vietu, bet otro pozīciju saglabā Krista Puisīte.

Kā jau parasti, pilnīgi dati ir 'Statistikas" sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē