Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Var pieteikties pirmajam divu dienu turnīram

Ja radušās aizdomas, ka konkurentiem līdz šim šosezon vienkārši ir paveicies īstajā dienā būt labā formā, labākais risinājums būs izmēģināt spēkus Golfa kluba "Viesturi" atklātajā čempionātā, kas šogad būs pirmais divu dienu turnīrs. Otrajā dienā spēlēs tie, kas pārvarēs cut. Provizoriskā cut robeža ir noteikta 106 sitieni kungiem un 115 sitieni dāmām.

Kā jau zināms, GK "Viesturi" atklātais čempionāts, kas risināsies sestdien un svētdien, ir iekļauts LGF reitinga vērtējumā.

Uzvarētājus noteiks stroke vērtējumā, katru dienu izspēlējot pa 18 bedrītēm. Taču pēc pirmās dienas rezultātiem atsevišķi noteiks labākos arī HCP neto vērtējumā. Rezultātus gan stroke, gan HCP neto vērtēs atsevišķi kungiem, dāmām, senioriem (no 50 gadiem) un jauniešiem (atsevišķi puišiem un meitenēm).

Abās sacensību dienās abos apļos papildus izspēlēs arī GK "Viesturu" un "Unibankas" nodrošinātās balvas par tālāko izsitienu 5. bedrītē un izsitienu tuvāk bedrītei 2. un 7. bedrītēs.

Cut spēlēšanai otrajā dienā ir noteikts provizorisks, un teorētiski varētu tikt mainīts gadījumā, ja spēlētāju kopējais rezultātu līmenis būs negaidīti augsts vai tieši otrādi - zems.

Pieteikties turnīram var līdz ceturtdienas plkst. 18 "Viesturu" pro shop, bet stundu vēlāk notiks izloze. Turnīra maksimālais dalībnieku skaits ir noteikts 88 spēlētāji.

Dalības maksa turnīrā ir 10 latu neatkarīgi no spēlējamo dienu skaita, bet GK "Viesturi" biedri (ar 2003. gada kartēm) var izmantot 50 procentu atlaidi.

Pagaidām vēl remontā ir "Viesturu" grīni, un pēc jaunākās informācijas spēlēt uz tiem varētu trešdien. Taču jebkurā gadījumā grīni būs spēlējami vēl līdz sacensību sākumam.

Golfa Kluba "Viesturi"
atklātais čempionāts

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Vadība
Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina golfa laukuma ,"Viesturi" sacensību komiteja. Sacensību galvenais tiesnesis Kārlis Cīrulis.

2.Sacensību vieta un laiks
Sacensības notiek Golfa laukumā "Viesturi" 2003.gada 14. - 15.jūnijā.

3. Dalībnieki
3.1.Sacensības notiek dāmu, kungu, senioru (no 50 gadiem ) un jauniešu (atsevišķi puišu un meiteņu līdz 18 gadiem) konkurencē.
3.2 Spēlētājiem HCP kartes obligātas.
3.3.Spēlētāji ar 2003. Gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

4.Sacensību formāts un noteikumi
4.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma "Viesturi" vietējiem noteikumiem.
4.2.Sacensību formāts - sitienu spēle (stroke) 36 bedres, pirmajā dienā tiek izspēlētas 18 bedres. OTRAI DIENAI KUNGI KVALIFICĒJAS AR 106 SITIENIEM  (provizoriskais CUT), DĀMAS - AR 115 SITIENIEM. Otrajā dienā tiek izspēlētas nākamās 18 bedres. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, tad uzvarētājs tiek noskaidrots “pēkšņās nāves“ pārspēlē. Pārspēle notiek 1.bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēlē 9.bedrīti, attiecīgi pēc tam 1.bedrīti utt.
4.3 Pirmā dienā papildus Handikapu spēle (neto) 18 bedres. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs ar zemāko handikapu. Ja handikapi vienādi , tad izspēlē “pēkšņās nāves“ pārspēli. Pārspēle notiek 1.bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēlē 9.bedrīti, attiecīgi pēc tam 1.bedrīti utt.
4.4. Sacensību laiks 1 spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas.
4.5 Bumbiņu marķēšana obligāta.
4.6. Reitinga ieskaitei obligāti aizpildāmas LGF statistikas kartiņas.
4.7. Stroke sacensības notiek dāmu, kungu, senioru (no 50 gadiem ) un jauniešu (atsevišķi puišu un meiteņu līdz 18 gadiem) konkurencē.
4.8. HCP neto sacensības notiek dāmu, kungu, senioru (no 50 gadiem ) un jauniešu (atsevišķi puišu un meiteņu līdz 18 gadiem) konkurencē

5.Pieteikšanās un izloze.
5.1.Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 12.06.2003.,pl. 18.00. Dalībnieku skaits – 88.
5.2. Spēlētājiem, kuri nebūs pieteikušies līdz izlozes sākumam, ir tiesības lūgt sacensību tiesnesim iekļaut sevi turnīra spēlētāju sarakstā un sacensību tiesnesis izskatīs iespēju šādu lūgumu apmierināt. Šādā gadījumā spēlētājam dalības maksa turnīrā tiek noteikta dubultā apmērā.(un rezultāts reitingā netiek iekļauts).
5.3. Par atteikšanos no dalības turnīrā (vai neierašanos uz turnīru), ja atteikšanās notikusi pēc izlozes sākuma, spēlētājam, kurš ir atteicis savu dalību vai nav ieradies uz turnīru bez attaisnojoša iemesla, tiek atskaitīti trīsdesmit punkti no tekošā mēneša ieskaites reitinga punktu skaita.
5.4. Izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP.
5.5. Izloze ir atklāta, un tā notiek 12.06.2003. plkst.19.00.

6.Starta laiks
4.1.Starts notiks saskaņā ar izlozi. Informācija (www.golfs.lv vai mob.tel.6444390)
4.2. Katrs spēlētājs pats ir atbildīgs par ierašanos uz savu starta laiku un vietu.
4.3. Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.

7.Dalības maksa
Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 10,-Ls.
Golfa Kluba "Viesturi" biedriem 50% atlaide(2003. Gada biedra kartes obligātas.)

8. Sacensības tiek iekļautas Latvijas Golfa Reitingā.

9.Apbalvošana plkst.20.00
Papildus tiek izspēlēts pirmā un otrā dienā abos apļos:
Tālākais sitiens uz 5. bedrītes
Tuvākais sitiens  uz 2. bedrītes
Tuvākais sitiens uz 7. bedrītes
Balvas nodrošina GK VIESTURI, UNIBANKA

Sacensību orgkomiteja

Pēdējās izmaiņas , 09.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē