Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Krukova absolūtā monarhija rangā

Pēc labākā stroke rezultāta sasniegšanas "LMT Open" turnīrā "Ozo Golf" club pro Artūrs Krukovs kļuvis par absolūtu līderi LGF kungu rangā, tālu apsteidzot tuvākos sekotājus par vairāk nekā 500 punktiem. Savukārt iespaidīgākais kāpums reitinga galvgalī bija pa spēkam Tomam Zeltiņam un Egīlam Slavinskim.

Jau pēc izlozes no līdzdalības "LMT Open" atteicās Aldis Puisītis un Johnny Fanello, par ko jūnijā pēc LGF reglamenta maksās ar 30 reitinga punktiem. Divu tobrīd rangā pirmā divdesmitnieka spēlētāju atteikums samazināja arī turnīra koeficientu. Kungiem "LMT Open" koeficients bija 0,797, bet dāmām - 0,922.

Tomam Zeltiņam un Egīlam Slavinskim krietni tikt uz augšu reitingā palīdzēja "LMT Open" dalītā 2. vietu stroke vērtējumā. Slavinskis, nopelnot jūnijā pirmos reitinga punktus, no 20. vietas pakāpās uz 4. pozīciju, atpaliekot tikai no joprojām nemainīgā pirmā trijnieka - Krukova, Valda Liepiņa un Jan Gustafsson. Savukārt Zeltiņš kāpa 24 vietas augstāk no 33. uz 9. pozīciju.

Vēl pirmajā divdesmitniekā par piecām vietām augstāk izdevās pavirzīties Raivim Kalniņam un Vitautam Tučkum, kuri iepriekš dalīja 18. vietu, bet tagad abi ir 13.

Nespēlējot "LMT Open", no pirmā divdesmitnieka, kas nosaka nākamā turnīra koeficientu, izslīdēja Puisītis.

Drīzumā golfs.lv varētu parādīties arī dāmu reitings un pēc "LMT Open" atjaunotā statistika. Jaunais kungu rangs apskatāms reitingu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 11.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē