Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Junioru kausā labākie Kalniņš un Krista Puisīte

Apliecinot šobrīd labākā jaunā golfera statusu, Raivis Kalniņš ceturtdien uzvarēja "Ozo Golf Club" junioru kausa pirmajā posmā, bet meitenēm revanšs par junioru mačos "Viesturos" piedzīvoto zaudējumu izdevās Kristai Puisītei, kam pārspēlē bija pa spēkam pieveikt Elīnu Gulāni. Līdz startam Eiropas junioru golfa tūres posmā (EJGT) Polijā cīņa par vietu izlasē turpināsies arī junioru kausa posmā jūlijā "Viesturos".

Jauniešiem "Ozo Golf" nācās spēlēt divus apļus pēdējās deviņās bedrītēs, jo laukuma pirmajā pusē notika grīnu remonts.

Kalniņš 18 bedrītes izgāja ar 81 sitienu, un vēlāk atzina, ka īpašus pārsteigumus turnīrs nesagādāja, lai gan sākumā bijis nedaudz grūti iejusties spēlē. Arī konkurenti bijuši iepriekš paredzami - otrajā vietā, atpaliekot no uzvarētāja par diviem sitieniem, ierindojās Dāvis Puksts, bet trešo vietu ieņēma iepriekš "LMT Open" labi nospēlējušais Toms Zeltiņš ar 85 sitieniem.

Puiši vājāk gāja pirmās deviņas bedrītes, pēc kurām ar 43 sitieniem vadībā bija Kalniņš un Zeltiņš, bet Puksts atpalika par diviem sitieniem. Otrajā aplī Kalniņš un Puksts nospēlēja ievērojami labāk, tiekot līdz finišam ar 38 sitieniem. Savukārt Zeltiņu iegāza neveiksmīgs otrā apļa sākums. Puišiem turnīrā piedalījās seši spēlētāji.

Meitenēm ar 18 bedrītēm uzvarētājas noskaidrošanai bija par maz. Pēc pirmā apļa ar 47 sitieniem vadību dalīja Krista un Māra Puisītes, kā arī Laura Jansone, bet Gulāne ar 52 sitieniem bija tikai dalītā ceturtajā vietā. Toties otrajā aplī Gulāne ar 40 sitieniem bija pārliecinoši labākā, panākot Kristu Puisīti - summā 92 sitieni.

Taču sākoties pārspēlei 13. bedrītē, Gulānes veiksmes brīdis bija pagājis, un viņas sistā bumba trāpīja dīķī. Trešajā vietā septiņu dalībnieču konkurencē ar 94 sitieniem ierindojās Māra Puisīte. Arī maija beigās "Viesturos" junioru kausa posmā meitenēm uzvarētājas noteikšanā bija vajadzīga pārspēle, kurā Gulāne pārspēja Kristu Puisīti.

Cerams, ka junioru apmācības programma pie "Ozo Golf" club pro Olas Engberga dos cerētos rezultātus, un tas izpaudīsies arī rezultātos.

Turnīra rezultāti ir publicēti rezultātu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 12.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē