Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Publicēts reitings pirms "Birdie Day"

Vēl pirms sestdien "Ozo Golf" startēt "Birdie Day" turnīrā, var iepazīties ar reitingu, kas gan būs aktuāls tikai skaitītas stundas. Līdztekus dāmu un kungu reitingam, apskatāms arī junioru rangs. Kungiem joprojām pārliecinošā vadībā ir Artūrs Krukovs, savukārt dāmām patlaban labākā ir Laura Jansone. Junioru vērtējumā meitenēm pēc precizētas informācijas vadību dala Elīna Gulāne un Krista Puisīte, bet puišiem pārsteigumu nav - līderis ir Raivis Kalniņš.

Jansone dāmu ranga vadībā izvirzījās no 4. vietas, apsteidzot līdzšinējo līderi Vinetu Ruku, kā arī viņas tuvākās sekotājas Kristu un Daigu Puisītes. Jāpiebilst, ka "Viesturu" čempionātā nespēlēja Dāmu kluba komandas pārstāves, kuras tobrīd viesojās Somijā.

Kungiem "Viesturu" čempionāts ranga pirmajā divdesmitniekā ieviesa tikai minimālas izmaiņas. Uz 4. vietu par divām pozīcijām pakāpās "Viesturos" uzvarējušais Johnny Fanello, apmainoties vietām ar Egīlu Slavinski.

Jāatzīmē, ka atsevišķu spēlētāju vietas junioru un pieaugušo rangā būtiski atšķiras. Meitenēm ranga līdere Gulāne dāmu reitingā ir sestā, toties Jansone pēc diviem Junioru kausa posmiem savu vienaudžu konkurencē ieņem dalītu trešo vietu. Arī puišiem junioru ranga līderis Kalniņš kungu rangā ir zemāk par Tomu Zeltiņu - attiecīgi 13. un 9. vieta.

Sestdien "Birdie Day" kungu konkurencē no spēcīgāko 20 spēlētāju skaita, kas nosaka turnīra koeficientu, nebūs tikai divu - Egīla Slavinska un Lars Jonsson. Savukārt dāmām cīņai gatavojas visas sešas spēcīgākās spēlētājas. Līdz ar to kungiem būs augstākais reitinga turnīra koeficients šosezon (0,917), bet dāmām - vieninieks.

Pēdējās izmaiņas , 20.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē