Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Abrants paņem visu "Birdie Day" kasi

Pēc "Mont Blanc Birdie Day" noslēguma pārējiem spēlētājiem sestdien "Ozo Golf" atlika tikai apsveikt Gati Abrantu ar teicamu spēli un izcīnītajām trofejām. Abrants pacentās iegūt visas iespējamās balvas, un pat "Ozo Golf" nākamās sezonas bezmaksas abonementu viņš ar veiksmes palīdzību ielozēja pats sev. Abrants bija labākais gan stroke vērtējumā (81), gan arī HCP neto 0-15 grupā.

Dāmām pirmajā vietā pēc stroke (88) ierindojās Anete Indulēna, savukārt Ingmārs Jurisons tika pie karjerā pirmās balvas tik augsta līmeņa turnīrā, uzvarot HCP 16-36 grupā.

Uz "Ozo Golf" vilinošo balvu - bezmaksas abonementu spēlei 2004. gada sezonā - teorētiski varēja pretendēt 21 spēlētājs, kam paskarbajos laika apstākļos izdevās vismaz vienā bedrītē sasniegt bērdiju. Taču izlozes groziņā bija 16 spēlētāju vārdi, jo pārējie pieci veiksminieki izrādījās "Ozo Golf" kluba biedri, kam iespēju spēlēt bez maksas paredz jau pats biedra statuss.

Laimīgo sezonas brīvbiļetes īpašnieku izlozēja stroke pārspēlē uzvarējušais Abrants, un viņa roka izrādījās veiksmīga pašam sev. Kā vēlāk jokoja turnīra rīkotāji, uzvarētāju vēl vajadzēja steidzīgi nogādāt kazino, lai tik veiksmīgu dienu izmantotu pēc pilnas programmas.

Bez iespējas pārbaudīt Fortūnas noskaņojumu nepalika arī bērdijus sasnieguši "Ozo Golf" biedri un club pro, izlozējot "Mont Blanc" dāvātu pus tūkstoša latu vērtu pulksteni, kas krita Niklasam Brathenam.

Acīmredzot pastāvīgās un ilgstošās mācību stundas pie "Ozo Golf" club pro Olas Engberga Abrantam ir bijušas vairāk nekā svētīgas. Cīņā par uzvaru stroke vērtējumā Abrantam vēl nācās cīnīties pārspēlē ar Māri Gulānu. Abiem laukumu izdevās iziet ar 81 sitienu, un labākā noteikšanai vēlreiz izspēlēja 18. bedrīti. Viss izšķīrās no līdzīgām pozīcijām ripināšanā. Abrantam precīzs puts deva PAR, bet Gulāns no aptuveni 1,5 metriem nedaudz kļūdījās, paliekot ar bugiju.

Reitingam nozīmīgajā stroke vērtējumā dāmām otro vietu ar 91 sitienu ieņēma Vineta Ruka, bet trešā bija Daiga Puisīte (93). Kungiem trešā vieta par 82 sitieniem tika Ričardam Valdmanim.

Jurisonam uzvaru HCP grupas vērtējumā nodrošināja līdz šim labākais rezultāts "Ozo Golf" laukumā (93) un HCP 30, kas summā deva neto 63 sitienus. Abrants balvu HCP vērtējumā ieguva par neto 67 sitieniem.

Jāpiebilst, ka HCP grupu vērtējumos dāmu un kungu rezultātus vērtēja vienotā ieskaitē.

Pēdējās izmaiņas , 22.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē