Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" cīnīsies par Ģimeņu kausu

Svētdien ģimeņu komandām vēlreiz būs iespēja tikties "Viesturos", lai šoreiz spēcīgāko noteiktu jau sitienu spēlē. Vairākas aktivitātes nedēļas nogalē būs arī pļavu golfā. Svētdien Valmieras rajona Vaidavas pagasta "Denderos" notiks Latvijas pļavu golfa asociācijas čempionāta trešais posms, bet sestdien "Meistaros" absolūtie iesācēji vairāk par golfu varēs uzzināt "Čaiņiku" kausā.

Pirmajā ģimeņu turnīrā "Viesturos" maija beigās labākie bija Mārtiņš un Arnis Šimkusi, taču toreiz uzvarētājus noteica HCP neto spēlē. Labāko stroke rezultātu sasniedza Laura un Vilmārs Jansoni, kam sabojātā handikapa dēļ tika dalīta 7. vieta.

Ģimeņu kausa izcīņai, kas notiks scramble formātā 18 bedrītēs, var pieteikties līdz sestdienas plkst. 17. Starts būs pēc izlozes vienlaicīgi no visām bedrītēm, taču jāņem vērā, ka reģistrācija paredzēta vēlākais 30 minūtes pirms sacensību sākuma.

ĢIMEŅU KAUSS

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks

Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2003.gada 29.jūnijs

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Spēles formāts - komandu sacensības, Scrumble( 18 bedres.)

2.3. Komandā 2 ģimenes locekļi.

2.4. Par komandas dalībnieku var kļūt jebkurš, kurš pārzin golfa spēles un etiķetes noteikumus. Par komandas dalībniekiem (ģimeni) tiek arī uzskatīts pāris, kuru kopdzīve ir vairāk par 5gadiem.

3.Vietu dalīšana

Ja vairākas komandas dala pirmo vietu, uzvarētāju noskaidro, pārspēlējot 9.bedrīti. Ja uzvarētājs nav noteikts, tad pārspēle tiek atkārtota.

4.Starta laiks

Starts plkst.9.00 vienlaicīgi no visām bedrītēm saskaņā ar izlozi.

Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.

5.Pieteikšanās un dalībnieku skaits

44 dalībnieki. Pieteikšanās sacensībām līdz 28.jūnija plkst.17.00.Pieteikšanās personīgi golfa laukumā Viesturi.vai pa tel. 6444390

6.Tiesāšana

Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš.

7.Dalības maksa un apbalvošana.

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 5,-Ls.

8.Piebilde

Zaļā karte vai 2003 gada HCP kartes obligātas.

Sacensību orgkomiteja.

Pēdējās izmaiņas , 26.06.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē