Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Mainās sacensību kalendārs

Tā kā viss plūst un viss mainās, arī golfa sezonas kalendārā ir ieviesušās dažas izmaiņas. Lai gan tās lielākoties attiecas uz augustu un septembri, labāk ar tām iepazīties laikus, lai kaut ko neviļus nepalaistu garām. Kopējo sacensību klāstu ir papildinājis viens invitational turnīrs, taču ir arī citas izmaiņas.

"Ozo Golf" ir atteicies no domas 6. septembrī rīkot "World Golfers Championship", jo sadarbības partneru intereses trūkuma dēļ būtu problemātiski nodrošināt uzvarētājam galveno balvu - iespēju spēlēt siltajās zemēs. Nevēloties aicināt spēlētājus startēt sacensībās, kurās ir skaidri zināms, ka nebūs iespējams nodrošināt solīto, "Ozo Golf" izvēlējās citu risinājumu, uz trijiem gadiem noslēdzot sadarbības līgumu ar "Canon", kas paredz arī turnīru rīkošanu.

Tādēļ 6. septembrī "Ozo Golf" risināsies "Canon Open" izcīņa, kas tāpat kā tās priekštecis "World Golfers Championship" saglabā reitinga turnīra statusu.

Dienu pirms "Canon Open" "Ozo Golf" spēlēs dāmas, sacenšoties "Ladies Fellowship Golf" posmā, kas sākotnēji bija paredzēts maijā, taču pēc Igaunijas komandas lūguma tika pārcelts uz vēlāku laiku.

Interesi par turnīra organizēšanu "Ozo Golf" ir izrādījusi arī "Vereinsbank", kas 13. septembrī rīkos iepriekš kalendārā neplānotas invitational sacensības. Kā jau ir skaidrs pēc turnīra statusa, sacensību dalībniekus izvēlēsies paši rīkotāji.

Līdz ar "Vereinsbank" turnīra parādīšanos par dienu vēlāk uz 14. septembri ir atvirzīts "Coppa" ģimeņu kausa 2.posms.

Latvijas Meistara dalībniekiem jāatceras, ka Iepriekš kalendārā nebija atzīmēti arī "Viesturos" paredzētie match-play turnīra fināli 20. un 21. septembrī.

Lēmums Latvijas junioru čempionātu aizvadīt divas dienas (30. un 31. jūlijā) bija pieņemts jau iepriekš. Taču pagaidām golfa jaunajam vilnim svarīgāki mači cīņā par vietu izlasē EJGT tūres posmā būs jau trešdien, kad "Viesturos" notiks Junioru kausa posms.

Pēdējās izmaiņas , 01.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē