Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Kalniņam un Indulēnai uzvaras Junioru kausā

Pēdējā atlases kārtā līdzdalībai EJGT tūres posma Polijā juniori trešdien spēlēja "Viesturos", kur uzvarētāju godā tika Raivis Kalniņš un Anete Indulēna. Tā kā EJGT tūres mači notiks netālajā Polijā, LGF plāno pašreizējā budžeta ietvaros sadalīt finanses tā, lai Latviju par federācijas līdzekļiem varētu pārstāvēt divi puiši un divas meitenes.

Junioru kausa posmā pēc 18 bedrītēm Kalniņam vēl nācās cīnīties pārspēlē, jo ar 78 sitieniem laukumu izgāja arī Mikus Gavars. Uzvarētāja noteikšanā ātrā nāve ievilkās trīs bedrīšu garumā. Pārspēlē ar 9. bedrīti bija par maz, un tikai vēl pēc divkārtējas 1. bedrītes izspēles Kalniņš varēja būt drošs par pirmo vietu.

Trešais deviņu puišu konkurencē ar 81 sitienu bija Dāvis Puksts, apsteidzot Tomu Zeltiņu (85).

Meitenēm Junioru kausa posmā Indulēnai pārliecinošu uzvaru nodrošināja 80 sitieni, bet otrās un trešās vietas ieguvējas Elīna Gulāne un Laura Jansone atpalika attiecīgi par septiņiem un deviņiem sitieniem. Ar ceturto pozīciju nācās samierināties junioru ranga dalītās pirmās vietas īpašniecei Kristai Puisītei (90).

Jau pirms Junioru kausa posma drošs par vietu izlasē varēja būt Toms Zeltiņš, bet otras vakances liktenis izšķīrās Kalniņa cīņā ar Dāvi Pukstu. Zeltiņš jūnijā "Ozo Golf" lieliski nospēlēja "LMT Open", ar 80 sitieniem pēc stroke dalot 2. vietu, bet Kalniņš uzvarēja arī iepriekšējos divos Junioru kausa posmos.

Kā atzina Kalniņš, pēc ne pārāk veiksmīga sākuma vēlāk spēlē veicās diezgan labi, un noslēdzošajā pārspēlē pēdējā bedrītē izdevās ļoti labs noslēgums. Labas izredzes bija arī Pukstam, taču viņu iegāza dažas neveiksmīgi nospēlētas bedrītes. Par ļoti noderīgiem meistarības uzlabošanā Kalniņš atzina treniņus pie "Ozo Golf" club pro Olas Engberga, sakot, ka uzlabojumi ir skaidri jūtami.

Kā zināms, junioriem cīņā par vietu izlasē punktus deva labākais sasniegums kādā no pieaugušo reitinga turnīriem jūnijā un rezultāti pēdējos divos posmos Junioru kausā.

Juniorēm labākā triju rezultātu kopvērtējumā bija Krista Puisīte, taču viņa ir nolēmusi uz Poliu nebraukt, tādēļ vietas komandā ieņems divas nākamās spēcīgākās meitenes - Indulēna un Gulāne.

EJGT posms Polijā "Binowo Park" laukumā notiks 19.-20. jūlijā.

Junioru kausa rezultāti apskatāmi rezultātu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 02.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē