Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Fanello un Streļukai Rīgas rajona kausi

Kamēr Latvijas golfa avangards "Ozo Golf" cīnījās ar igauņiem, sestdien "Viesturos" nedaudz mazākā konkurencē kā parasti tika noskaidroti laureāti Rīgas rajona kausa izcīņā. Stroke vērtējumā uzvarētājus gan dāmām, gan kungiem nācās noteikt pārspēlē, līdz pie galvenajām balvām tika Johnny Fanello un Elīna Streļuka. Tukšā nepalika arī labākie spēlētāji divās HCP neto grupās kungiem un vienā grupā dāmām.

Pēc 18 bedrīšu izspēles kungiem stroke vērtējumā bija tikai divi pārliecinoši pretendenti uz uzvaru - pa 78 sitieniem bija izdarījuši Fanello un Dāvis Puksts. Pārspēlē pārāks izrādījās Fanello, bet Pukstam pēc neto rezultāta 66 sitieni (78 - HCP 12) tika pirmā vieta HCP 0-23 grupā, kur spēlēja 19 golferi.

Trešo labāko stroke rezultātu (83) sasniedza Latvijas golfa sabiedrībai nezināmais Stuart Leff, kura HCP ir 4. Taču viņa rezultāts netiks ņemts vērā Latvijas reitingā, jo Leff nespēlē LGF ranga vērtējumā. Savam handikapam pieticīgo rezultātu Leff skaidroja ar to, ka pirmo reizi spēlēja "Viesturos". Savukārt četri spēlētāji turnīru beidza ar 85 stroke sitieniem.

HCP 24-36 grupā uzvarēja Kārlis Skalbergs ar neto 57 sitieniem (92 - HCP 35), arī tiekot pie vienas no Rīgas rajona Sporta iniciatīvas centra nodrošinātajām balvām.

Dāmām stroke vērtējumā Streļukai pārspēlē izdevās gūt virsroku pār Sandru Opiti. Abas līderes laukumu izgāja ar 96 sitieniem. Savukārt pēc HCP neto rezultāta uzvara par 64 sitieniem (100 - HCP 36) pienācās Inesei Liepiņai.

Līdztekus kausiem, kas gan šoreiz nebija tradicionālo kausu formā, bet vairāk atgādināja šķīvjus, divas balvas spēlētāji saņēma arī par veiksmīgākajiem sitieniem. Boriss Baums tika pie piemiņas suvenīra par tālāko izsitienu 5. bedrītē, bet tuvākais sitiens karodziņam 2. bedrītē izdevās Niklas Brathen.

Pilni sacensību rezultāti apskatāmi rezultātu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 28.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē