Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl nedēļu gaida pieteikumus ""Nordea" Latvian Open"

Līdz sezonas nozīmīgākajiem mačiem ""Nordea" Latvian Open" atlicis pus mēnesis, taču, lai pieteiktos sacensībām, dalībniekiem ir vēl nedēļa laika. Atšķirībā no citiem reitinga turnīriem potenciālajiem spēlētājiem jārēķinās ar handikapa ierobežojumiem, kas ir vienādi gan kungiem, gan dāmām.

Pašmāju golferi ""Nordea" Latvian Open" var pieteikties, ja HCP nepārsniedz 30, bet ārzemju spēlētājiem - HCP 18.

Maksimālais dalībnieku skaits pamatturnīrā ir noteikts 144 kungi un 24 dāmas, taču pieteikumus var iesniegt visi interesenti, kas atbilst kvalifikācijas kritērijiem. Ja spēlētgribētāju skaits būs lielāks par pamatturnīra normu, vēl pirms pamatturnīra sākuma notiks kvalifikācijas kārta, kurā tad būs jāpiedalās spēlētājiem ar augstāko handikapu.

Kā jau iepriekš paredzēts, ""Nordea" Latvian Open" rezultātus nacionālajā reitingā ieskaitīs ar koeficientu 1,4 papildus labākajam rezultātam augustā.

Pamatturnīrā pirmās divas dienas spēlēs visi dalībnieki, bet izšķirošajā dienā laukumā dosies tie, kuri būs pārvarējuši cut. Pēdējā kārtā cīnīsies 72 kungi un 18 dāmas.

Lai gan dalībnieku pieteikšanās vēl turpinās, ja ir skaidrs, ka būs arī spēcīgi ārzemju spēlētāji, piemēram, Krievijas junioru izlases dalībnieki.

NORDEA Latvian Open 2003

Latvijas Atklātais čempionāts golfā

SACENSĪBU NOLIKUMS

          1. Vadība

    Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina LGF Latvijas atklātā čempionāta sacensību orgkomiteja.

    Sacensîbu galvenais tiesnesis Valdis Liepiòð, tiesnesis Jørgen Jarve.

    2. Laiks un vieta

    Sacensības notiek Ozo golfa laukumā no 15.08.2003. – 17.08.2003.

    3. Dalībnieki

3.1. Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

3.2. Dalībnieku handikaps LR pilsoņiem un pastāvīgajiem iedzīvotājiem ne augstāks kā HCP 30 , ārvalstu spēlētājiem HCP 18.

3.3. Maksimālais dalībnieku skaits neierobe˛ots, pamatturnīrā piedalās līdz 144 dalībniekiem kungiem un līdz 24 dalībniecēm dāmām. Nepieciešamības gadījumā notiek kvalifikācijas turnīrs. Kvalifikācijas turnīra kritērijs – spēlētāja HCP.

3.4. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.5. Spēlētāji ar 2003. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm var iegūt LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu. Sacensību reitinga svars 1,4.

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1. Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, Ozo golfa laukuma vietējiem noteikumiem.

4.2. Sacensību formāts ir sitienu spēle 54 bedrītes, sacensību pirmajā un otrajā dienās tiek izspēlētas 18 bedrītes katrā dienā. Sacensību trešajai dienai kvalificējas (cut): 72 kungi un 18 dāmas. Kungi spēlē no baltajām izsitienu vietām, dāmas no sarkanajām izsitienu vietām. Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 18 bedrītes. Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei 15 minūtes.

4.3. Reitinga ieskaitei obligāti aizpildāmas LGF statistikas kartiņas.

4.4. Čempionāta dalībniekiem nav atļauts spēlēt uz laukuma - visās sacensību dienās pirms un starp sacensību kārtām vai pārspēles; pirmajā un otrajā sacensību dienā pēc sacensību kārtas beigām.

5. Pieteikšanās un izloze

5.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 07.08.2003. plkst.17.00 Ozo golfa laukuma recepcijā aizpildot pieteikuma anketu, nosūtot informāciju uz e-pastu golfs@mail.eunet.lv vai pa telefaksu 7394399.

5.2. Par atteikšanos no dalības turnīrā (vai neierašanos uz turnīru), ja atteikšanās notikusi pēc izlozes sākuma, spēlētājam, kurš ir atteicis savu dalību, vai nav ieradies uz turnīru bez attaisnojoša iemesla, tiek atskaitīti trīsdesmit punkti no tekošā mēneša ieskaites reitinga punktu skaita, bet ne vairāk kā par labāko tekošā mēneša reitinga punktu rezultātu.

5.3. Izloze pirmajai un otrajai spēles dienai notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP, par kritēriju nosakot grupas HCP.

5.4. Izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 07.08.2003. plkst. 18.00.

6. Starta laiki

Pirmās un otrās dienas starts notiks saskaņā ar izlozi, trešajā dienā spēlētāji startē saskaņā ar pirmās un otrās dienas rezultātiem. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. Starta grupas un laiki būs izlikti Ozo golfa klubā. Tos var uzzināt zvanot uz Ozo golfa klubu (tel. 7394399), kā arī Latvijas golfa federācijas mājas lapā: www.lgf.lv

7. Dalības maksa

Sacensību dalības maksa Ls 20,00. Dalības maksa ietver: pusdienas kluba restorānā visās sacensību dienās, “Nordea Latvian Open 2003” polo kreklu un ielūgumu vienai personai uz noslēguma pasākumu viesnīcā “Reval Hotel Latvia". Dalības maksa neietver samaksu par spēli (green fee).

8. Apbalvošana

Balvu fondu nodrošina turnīra sponsori. Sacensību uzvarētāji kungu un dāmu konkurencē iegūst LGF balvas, pirmo sešu vietu ieguvēji saņem LGF diplomus. Apbalvošana notiek Ozo Golf Club 17.08.2003.

Latvijas Golfa Federācijas valde

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē