Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Junioru čempioni Kalniņš un Jansone

Latvijas junioru meistarsacīkšu pirmās dienas līderi Raivis Kalniņš un Laura Jansone vietējo spēlētāju konkurencē bija labākie arī ceturtdien, tiekot pie čempionu lauriem. Kalniņam divu dienu summā izdarītie 166 sitieni (82+84) ļāva nepalaist garām otrās vietas ieguvēju Tomu Zeltiņu, bet meitenēm Jansone ar otrās dienas rezultātu (80 sitieni) konkurentēm nebija pa zobam. Tāpat kā trešdien labākos rezultātus turnīrā uzrādīja ārpus konkursa startējušie Krievijas juniori.

Puišu konkurencē līdz pat pēdējai bedrītei cerības uz uzvaru saglabāja arī Zeltiņš, taču noslēgumā viņš tomēr atpalika par trim sitieniem (169/83+86) un ieņēma otro vietu. Trešo pozīciju bez īpašām problēmām nosargāja Ilmārs Naglis juniors (181/90+91).

Līderis pēc pirmās dienas Krievijas izlases spēcīgākais dalībnieks Dmitrijs Vinogradovs turnīru līdz galam neizspēlēja, līdz ar to summā labākais rezultāts bija viņa tautietim un pagājušā gada "Latvian Open" uzvarētājam Aleksandram Majorovam - 148 sitieni (75+73). Labāk par Kalniņu vēl nospēlēja arī Andrejs Pavlovs (164/82+82).

"Ja arī rezultāts nav pieskaitāms pie izciliem, tas tomēr ir pietiekami normāls, turklāt pirmais un galvenais mērķis turnīrā bija uzvarēt, lai kļūtu par junioru čempionu," pēc gūtās pirmās vietas atzina Kalniņš. Cīņa ar Zeltiņu otrajā dienā bija sīva, un līdz pat pēdējai bedrītei cerības uz pirmo vietu bija arī viņam, sprieda uzvarētājs.

Tuvojoties cīņas beigām, otrajā dienā ļoti palīdzēja iegūtais divu sitienu pārsvars, kas ļāva Kalniņam spēlēt mierīgāk, neriskējot ar satraukuma radītām kļūdām. "Liekas, ka bija normāli. Zināju, ka otrajā dienā vajag nospēlēt mierīgi, un tas arī izdevās," atzina junioru čempions.

Meitenēm Jansone (164/84+80) arī kopējā vērtējumā ar spēcīgajām krievietēm otrajā dienā uzrādīja dalītu otro labāko rezultātu, un tikai Gaļina Rotmistrova spēlēja citā līmenī, izejot laukumu ar PAR.

Otro vietu čempionāta ieskaitē izcīnīja Anete Indulēna ar 173 sitieniem (88+85), bet uz trešo pozīciju pēdējā dienā spēja pakāpties Elīna Gulāne (183/98+85), apsteidzot Kristu Puisīti (185/91+94).

Turnīra absolūtajā vērtējumā trīs labākos rezultātus uzrādīja krievietes Gaļina Rotmistrova (145/73+72), Uļjana Rotmistrova (155/75+80) un Anna Pavlova (162/82+80).

Ar pilnīgiem rezultātiem var iepazīties rezultātu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 31.07.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē