Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Apskatāmi jaunākie reitingi

Noslēdzoties jūlijam, publicēti arī jaunie reitingi pirms punktu krāšanas turpināšanas augustā. Tā kā jūlija pēdējā reitinga turnīra - Rīgas rajona kausa - laikā vadošie spēlētāji gan kungu, gan dāmu konkurencē piedalījās mačsacīkstē ar igauņiem, reitinga galvgalī būtisku pārmaiņu nav. Apskatāms arī junioru reitings, kurā ņemti vērā junioru čempionāta rezultāti.

Dāmām cīņā par Rīgas rajona kausu nepiedalījās neviena no pirmā sešinieka spēlētājām, un tikai, pateicoties no kungiem atšķirīgam nolikumam, kļuva iespējama reitinga punktu dalīšana. Dāmu reitinga pirmajā septiņniekā stāvoklis nav mainījies, bet no pārējām pārmaiņām jāatzīmē, ka pēc Māras Puisītes pakāpšanās no 12. uz 9. vietu, pirmajā desmitniekā ir visas trīs Puisīšu klana pārstāves.

Arī kungiem ranga pirmajās septiņās vietās ir tie paši vārdi. Nedaudz pozīcijas uzlaboja Latvijas ārzemnieki - Johnny Fanello atgriezās pirmajā desmitniekā, bet Jan Gustafsson pakāpās par divām pozīcijām uz 8. vietu.

Junioriem cīņas savā čempionātā neizraisīja izmaiņas līdzšinējā ranga galvgalī. Čempionam Raivim Kalniņam joprojām seko Toms Zeltiņš, Mikus Gavars un Dāvis Puksts.

Savukārt meitenēm Laura Jansone arī pēc uzvaras junioru čempionātā rangā joprojām ir trešā, tiesa būtiski pietuvojoties pirmo divu vietu īpašniecēm Elīnai Gulānei un Kristai Puisītei.

Jaunie reitingi aplūkojami reitingu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 02.08.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē