Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Engbergs izceļas arī reitingā

Diez vai kāds mēģinās apšaubīt "Ozo Golf" club pro Olas Engberga meistarības līmeni, un pēc ""Nordea" Latvian Open" zviedru golferis ievērojami pavirzījies uz augšu arī LGF reitingā, sasniedzot 4.vietu. Rangu tabulā gan kungiem, gan dāmām, pirmais trijnieks pēc sezonas prestižākajām sacensībām palicis nemainīgs, taču punktu summas, protams, ir mainījušās.

Pirms ""Nordea" Latvian Open" Engbergs reitingā bija 23.vietā, turklāt jāņem vērā, ka viņš reitinga turnīros ir spēlējis tikai jūnijā un augustā. Gūstot otro vietu ""Nordea" Latvian Open" kopējā ieskaitē, zviedrs bija labākais no LGF reitingā iekļautajiem spēlētājiem, nopelnot šosezon turnīros lielāko iespējamo punktu skaitu - 777.

Savukārt Artūrs Krukovs, LGF reitingā iekļauto spēlētāju konkurencē ieņemot 2.vietu ""Nordea" Latvian Open", nostiprinājās ranga līdera pozīcijās. Krukova tuvākie sekotāji joprojām ir Gatis Abrants un Raivis Kalniņš. Par sešām pozīcijām uz 12.vietu pakāpās Dāvis Puksts, bet reitinga turnīru koeficientu nosakošais pirmais divdesmitnieks palika gandrīz nemainīgs. Vienīgi iepriekš 13. vietu ieņēmušais Einārs Mednis tagad ir 21.

Savukārt dāmu rangā vadībā nostiprinājās Laura Jansone, kura bija labākā no Latvijas spēlētājām ""Nordea" Latvian Open". Tāpat kā iepriekš viņai seko Vineta Ruka un Anete Indulēna, taču līderes pārsvars ir ievērojami pieaudzis. Pirmajā sešiniekā pozīcijas uzlaboja arī Elīna Gulāne, kura tagad ir ceturtā, bet Krista Puisīte pakāpās uz 6.vietu.

Nākamās izmaiņas reitingā nāksies ieviest jau pēc sestdien "Viesturos" paredzētā turnīra.

Pilnīgi jaunie rangi apskatāmi reitingu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 20.08.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē