Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Vēl var iespraukties "Inter-Rīga "Canon" Open"

Zibenīgā ātrumā ir gandrīz izsmelts dalībnieku limits septembra pirmajam reitinga turnīram, taču daži naskākie vēl var paspēt pievienoties sestdien "Ozo Golf" paredzētā "Inter-Rīga "Canon" Open" spēlētāju skaitam. Iespējams, lielo atsaucību veicināja iespaidīgās balvas, bet varbūt golferiem saistošs ir arī netipiskais turnīra formāts, kas rada iespēju pacīnīties ar spēkos līdzīgiem konkurentiem.

"Inter-Rīga "Canon" Open" dalībnieki tiks sadalīti trijās grupās - kungi spēlēs HCP 0-15 un HCP 16-36 konkurencē, bet dāmas būs vienotas. Turklāt arī flaitu izloze notiks HCP grupas ietvaros - pirmie startēs HCP 0-15 līmeņa golferi, kuriem sekos dāmas, bet vēlāk spēlēs kungu HCP 16-36 grupa. Visiem starts paredzēts no pirmās bedrītes.

Trijās grupās uzvarētājus noteiks ne tikai pēc stroke, bet arī HCP neto vērtējumā. Līdzvērtīgas balvas būs iegūstamas gan stroke, gan HCP neto spēlē - uzvarētāji saņems "Canon" printeri, otrās vietas ieguvēji - skaneri, un tukšā nepaliks arī trešā vieta. Labākais absolūtajā stroke vērtējumā tiks pie ļoti multifunkcionāla biroja aparāta, kura iespējas šķiet varēs pētīt vēl garajos ziemas mēnešos.

Tiem spēlētājiem, kam sportā interesē ne tikai golfs, bet arī, piemēram, basketbols, var nesatraukties par iespējamo interešu konfliktu. "Ozo Golf" būs iespēja sekot līdz arī Latvijas basketbolistu spēlei Eiropas čempionāta finālturnīrā.

Paredzams, ka Latvijas čempionāta dalībnieki sagaidīs arī safilmētos svingus.

Inter – Rīga Canon Open

6. septembris/ 8:30.

Vadība

Sacensību komitejas goda priekšsēdētāja Inter – Rīga Canon direktore Edīte Balode.

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

Tiesnesis – Alvis Bete. Sekretariāts – Ilze Pole, Dace Pūne.

Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2003. gada 6.septembrī. Sākums plkst. 8:30 no 1. un 10. bedrītes saskaņā ar izlozi.

Dalībnieki

3.1. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.2. Spēlētāji ar 2003. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

3.3. Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem un LGF sacensību nolikumu.

4.2. Sitienu spēle (stroke) un HCP NETTO spēle (stroke - HCP). Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai (trīs vai četri spēlētāji) ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes. Ja vairāki spēlētāji pēc sitienu spēles dala pirmo vietu, tad izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 18.bedrītes. HCP NETTO formātā vienāda rezultāta gadījumā augstāk atrodas spēlētājs, kas labāk veicis pēdējās deviņas bedres (pēdējās sešas vai pēdējās trīs).

4.3. Sacensību notiek 2 HCP grupās (0 – 15, 16 – 36). Sievietēm sacensības notiek vienā HCP grupā.

4.4. Bumbiņu marķēšana obligāta.

4.5. Reitinga ieskaitei obligāti aizpildāmas LGF statistikas kartiņas.

4.6. Spēlētāji iegūst LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu.

Pieteikšanās un izloze

5.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2003. gada 4. septembrim plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

5.2. Par atteikšanos no dalības turnīrā (vai neierašanos uz turnīru), ja atteikšanās notikusi pēc izlozes sākuma, spēlētājam, kurš ir atteicis savu dalību, vai nav ieradies uz turnīru bez attaisnojoša iemesla, tiek atskaitīti trīsdesmit punkti no attiecīgā mēneša ieskaites reitinga punktu skaita, bet ne vairāk kā par labāko attiecīgā mēneša reitinga punktu rezultātu.

5.3. izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP, sadalot spēlētājus pa HCP grupām (0-15, 16-36).

5.4. izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2003. gada 5. jūnijā plkst. 20:00

Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu. 7. Dalības maksa

Dalības maksa Ls 5.00, green fee obligāts – Ls 20.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti.

Balvas

Balvas sacensībām nodrošina Inter – Rīga Canon. Apbalvoti tiek trīs labākie spēlētāji sitienu spēles (stroke) un HCP netto ieskaitē, vērtējot katru HCP grupu (0-15 un 16-36) atsevišķi. Dāmas tiek vērtētas vienā HCP grupā. Uzvarētāji saņem Inter- Rīga Canon kausus un balvas.

Ozo Golf Club sacensību komiteja.

Pēdējās izmaiņas , 02.09.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē