Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturos" spēlēs ar divām nūjām

Ja spēles laikā somā redzamais nūju klāsts tikai jauc prātu un rada grūtības izvēlēties sitienam piemērotāko, īstā reize doties laukumā būs svētdien, kad "Viesturos" risināsies tradicionālais divu nūju turnīrs. Spēlētāju ziņā gan praktiski paliek tikai vienas nūjas izvēle, jo ņemt līdzi puteri paģēr turnīra rīkotāji.

Divu nūju turnīram var pieteikties līdz piektdienas plkst. 12, un maksimālais dalībnieki skaits ir noteikts 52 golferi. Labākos noteiks deviņu bedrīšu izspēlē, un starts būs kopējs no visām bedrītēm vienlaicīgi.

Pēc daudzajiem sestdien paredzētajiem sporta pasākumiem, kas būs skatāmi televīzijā, kā arī reitinga turnīra "Ozo Golf", pārāk daudz laika atpūtai nebūs, jo starts paredzēts plkst. 10.

Pirms gada nepārspēti spēlē ar divām nūjām palika Puisīši - Aldis Puisītis ar 90 sitieniem 18 bedrītēs bija labākais kungu konkurencē, bet dāmām Daiga Puisīte uzvarēja ar 96 sitieniem.

Divu nūju sacensības

SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks.

Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2003.g. 07.septembrī.

2.Sacensību formāts un noteikumi.

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Divu nūju sitienu spēle (stroke). 9 bedres. (Puters ir obligāts).

3.Vietu dalīšana.

Ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, tad izspēlē “pēkšņās nāves“ pārspēli. Pārspēle notiek 1. bedrītē, ja uzvarētājs nav noteikts, izspēlē 9. bedrīti, attiecīgi pēc tam 1. bedrīti utt.

4.Starta laiks.

Starts plkst. 10:00 saskaņā ar izlozi. Shotgun.

5.Pieteikšanās.

Pieteikšanās sacensībām līdz 5.09. plkst.12.00

Maksimālais dalībnieku skaits – 52.

7.Tiesāšana.

Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās LGF sacensību komitejas locekļi.

HCP-kartes obligātas.

Dalības maksa 5,00Ls

 

Sacensību orgkomiteja

Pēdējās izmaiņas , 04.09.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē