Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Kungu reitingā pārmaiņas

Pēc Rudens kausa izcīņas publicētajā LGF reitingā lielākas pārmaiņas notikušas kungu ranga augšgalā, bet dāmām pirmais astoņnieks palicis nemainīgs. Kungiem līdera lomā joprojām stabili turas Artūrs Krukovs, taču viņa kolēģis no "Ozo Golf" Ola Engbergs ir pavirzījies tuvāk savai meistarībai atbilstošai pozīcijai uz otro vietu, apsteidzot Gati Abrantu un Raivi Kalniņu. Dāmām Lauras Jansones pārsvars pār sekotājām pēc diviem kārtējiem reitinga turnīriem ir tikai pieaudzis.

Kungiem pirmajā desmitniekā iekļuva Vilis Krištopans un Vitauts Tučkus, pakāpjoties attiecīgi uz 9. un 10.vietu. Aiz pirmā desmitnieka robežas izslīdēja Normunds Mazjānis un Jan Gustafsson, pārvietojoties uz 13. un 12. pozīciju. Pirmajā desmitniekā augšup tika arī Johnny Fanello, kurš nu ir piektais.

Spēcīgāko 20 spēlētāju skaitā, kuru līdzdalība nosaka turnīru reitinga koeficientu, iekļuva Mikus Gavars (15.) un Niklass Brathens (20.), atstājot aiz nozīmīgās līnijas Ričardu Valdmani un Edgaru Zālīti. Gavara rēķinā pus mēneša laikā ir lielākais kāpums no reitinga augšgala spēlētājiem - pirms tikšanas uz 15.vietu viņš bija 23.

Savukārt dāmām tāpat kā iepriekš Jansonei seko Vineta Ruka un Anete Indulēna. Pirmajā desmitniekā vienīgā pārmaiņa ir Lidijas Gavrilovas pakāpšanās uz 9.vietu, tiekot garām Elīnai Streļukai.

Nākamās pārmaiņas rangos, kas apskatāmi reitingu sadaļā, nedēļas nogalē ieviesīs Latvijas meistara fināli.

Pēdējās izmaiņas , 15.09.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē