Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Keisels - Latvijas Meistars

Latvijas Meistara finālspēles ir paredzētas tikai svētdien, taču 2003. gada match-play čempions kungiem jau ir noskaidrots. Andris Keisels izšķirošajā cīņā pārspēja Johnny Fanello, nodrošinot pirmo vietu visu vasaru ilgušajā turnīrā. Tā kā Keisels ir viens no diezgan daudzajiem Latvijas golferiem, kuri šonedēļ spēlēs Polijas "Open", ar Latvijas Meistara galvenā tiesneša Kārļa Cīruļa ziņu finālcīņa kungiem notika nedēļu pirms iepriekš noteiktā termiņa.

Pirms gada Keisels match-play cīņās ieņēma 4.vietu, taču šoreiz tika līdz finālam, kur pārspēja līdzšinējo Latvijas Meistara čempionu Fanello.

Dāmām gan Latvijas Meistare kļūs zināma paredzētajā laikā, kad svētdien "Viesturos" Kristas Puisītes pretiniece būs Vineta Ruka. Visas atlases kārtas dāmas jau ir izspēlējušas, un viņām "Viesturos" vairs ir atlicis tikai noskaidrot galīgo vietu sadalījumu.

Savukārt kungiem ne visi ir tikuši līdz noslēguma kārtai, un vairākiem pāriem turnīrā vēl ir jāaizvada pa divām spēlēm. Pēdējo kārtu pirms fināla spēlētājiem ir ļauts izspēlēt pēc savstarpējas vienošanās vispieņemamākajā laikā, ja vien tas notiek vēlākais piektdien. Ja tas netiks izdarīts, priekšpēdējās kārtas atlikušajām cīņām tee-times sestdienai noteiks sacensību rīkotāji. Tad spēlētājiem vairs tikai atliks pieņemt izvirzītos nosacījumus, vai arī rēķināties ar zaudējumu.

Ja sestdien noteiktajā tee-time laikā nebūs ieradies neviens no kādas divcīņas dalībniekiem, uzvara tiks rangā augstākas vietas īpašniekam. Individuāla pretinieka neierašanās gadījumā uzvaru piešķirs tam spēlētājam, kurš tomēr "Viesturos" būs gatavs stāties uz starta.

Tikmēr Polijas "Open", kas risināsies 18.-21.septembrī Šcecinas apkaimē "Binowo Park", Latvijas golfu pārstāvēs, iespējams, pat astoņi spēlētāji, kam atliek tikai vēlēt veiksmi.

Pēdējās izmaiņas , 16.09.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē