Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

"Tullamore Dew" gaidīs "Ozo Golf"

Pēc trīs nedēļas ilguša pārtraukuma svētdien reitinga turnīra statuss atkal būs sacensībām "Ozo Golf", kur kļūs zināmi uzvarētāji "Tullamore Dew Open", dodot iespēju tikties golferiem, kuri aizvadītajā nedēļā spēlēja pašmāju laukumos, gan arī izmēģināja spēkus uz austrumiem un uz rietumiem no Latvijas robežām. Bez balvām nepaliks neviens dalībnieks, bet galvenās trofejas tiks dalītas gan stroke, gan HCP neto ieskaitē divās grupās kungiem, un vienā - dāmām.

"Tullamore" brends, kā zināms, nav saistīts ar kolas un citu pavieglu gāzūdeņu ražošanu, taču sacensībām droši var pieteikties arī par 18 gadiem jaunāki spēlētāji, ja vien ir nepieciešamā HCP karte.

Balvas pirmo trīs vietu ieguvēji saņems visās trijās spēlētāju grupās kā pēc stroke, tā arī pēc HCP neto rezultātiem. Gluži tāpat kā iepriekšējā turnīrā "Ozo Golf", arī šoreiz rīta pusē spēlēs spēcīgākā HCP grupa kungiem, kam sekos dāmas, bet noslēgs turnīru otra HCP grupa kungiem. Tā kā šāda sistēma iepriekš guva gandrīz nedalītu atsaucību, nolemts pēc iespējas pie tās pieturēties arī turpmāk.

Dalībnieku maksimālais skaits ir noteikts 100 golferi, un reģistrācija notiks pēc pirmās rokas principa. Ja spēlētāju skaits slieksies pāri simtam, rīkotāji spriedīs, kā pieņemamākā veidā risināt radušos situāciju.

"Tullamore" par sevi turnīrā atgādinās arī ar bezmaksas bāru, kur atšķirībā no laukuma statistikas kartiņas nebūs jāaizpilda, un rīkotāji paļausies uz golferu veselo saprātu.

Dienu pirms reitinga turnīra "Ozo Golf" būs "Ecco" ripināšanas sacensības, kurās tiek gaidīta ne mazāka dalībnieku atsaucība kā pirms gada. Arī šoreiz Artūrs Krukovs ripināšanas grīnu izveidos kā miniatūru golfa laukumu ar izsitienu vietām, PAR 3, PAR 4 un PAR 5 bedrītēm, kā arī out of bounds un citām vienlīdz kreņķīgām padarīšanām. Turnīrs sāksies ne pārāk agri (provizoriski ap plkst. 12), lai dalībnieki varētu nu jau patumšajos rītos labāk izgulēties.

Varēs arī vairāk uzzināt par 2004. gada sezonā "Ozo Golf" paredzēto "Ecco" turnīru sēriju, kas, domājams, sastāvēs no pieciem posmiem un "Grand Final".

"Tullamore Dew Open" jāpiesakās līdz ceturtdienas plkst. 17, bet plkst. 20 sāksies izloze.

Tullamore Dew Open

28. septembris, pulksten 8:00

Sacensību nolikums

1. Vadība

Sacensības organizē un tiesāšanu nodrošina Ozo Golf Club sacensību komiteja.

Tiesnesis – Jorgen Jarve. Sekretariāts – Ilze Pole, Dace Pūne.

2. Laiks un vieta

Sacensības notiek Ozo Golfa Kluba laukumā 2003. gada 28.septembrī. Sākums plkst. 8:00 no 1. bedrītes saskaņā ar izlozi.

3. Dalībnieki

3.1. Sacensības notiek dāmu un kungu konkurencē.

3.2. Spēlētājiem HCP kartes obligātas.

3.3. Spēlētāji ar 2003. gada LGF izsniegtajām HCP kartēm iegūst LGF reitinga punktus.

3.4. Kopējais dalībnieku skaits ne vairāk par 100 (reģistrācijas apstiprinājums pēc pirmās rokas principa).

4. Sacensību formāts un noteikumi

4.1 Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā St. Andrews Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem, Ozo Kluba golfa laukuma vietējiem noteikumiem un LGF sacensību nolikumu.

4.2. Sitienu spēle (stroke) un HCP NETTO spēle (stroke - HCP). Sacensību laiks vienai spēlētāju grupai (trīs vai četri spēlētāji) ne vairāk kā 5 stundas, vienas bedrītes izspēlei ne vairāk kā 15 minūtes. Ja vairāki spēlētāji pēc sitienu spēles dala pirmo vietu, tad izspēlē “pēkšņās nāves” pārspēli uz 18.bedrītes. HCP NETTO formātā vienāda rezultāta gadījumā augstāk atrodas spēlētājs, kas labāk veicis pēdējās deviņas bedres (pēdējās sešas vai pēdējās trīs).

4.3. Bumbiņu marķēšana obligāta.

4.4. Reitinga ieskaitei obligāti aizpildāmas LGF statistikas kartiņas.

4.5. Spēlētāji iegūst LGF reitinga punktus saskaņā ar LGF Reitinga Nolikumu.

5. Pieteikšanās un izloze

5.1. Spēlētājam ir pienākums pieteikties uz sacensībām līdz 2003. gada 25. septembrim plkst. 17:00 Ozo Golfa kluba recepcijā vai pa tālr. 7394399

5.2. Par atteikšanos no dalības turnīrā (vai neierašanos uz turnīru), ja atteikšanās notikusi pēc izlozes sākuma, spēlētājam, kurš ir atteicis savu dalību, vai nav ieradies uz turnīru bez attaisnojoša iemesla, tiek atskaitīti trīsdesmit punkti no attiecīgā mēneša ieskaites reitinga punktu skaita, bet ne vairāk kā par labāko attiecīgā mēneša reitinga punktu rezultātu.

5.3. izloze notiek pamatojoties uz spēlētāju HCP, sadalot spēlētājus pa HCP grupām (0-15, 16-36).

5.4. izloze ir atklāta un galīga, un tā notiek 2003. gada 25. septembrī plkst. 20:00

6. Starta laiki

Starts notiks saskaņā ar izlozi. Katrs spēlētājs ir atbildīgs par savlaicīgu ierašanos uz startu.

7. Dalības maksa

Dalības maksa Ls 5.00, green fee obligāts – Ls 20.00. Kluba biedri un sezonas karšu īpašnieki no green fee maksas ir atbrīvoti.

8. Balvas

Balvas sacensībām nodrošina Allied Domecq. Apbalvoti tiek trīs labākie spēlētāji sitienu spēles (stroke) un HCP netto ieskaitē, vērtējot katru HCP grupu (0-15 un 16-36) atsevišķi. Dāmas tiek vērtētas vienā HCP grupā. Uzvarētāji HCP Netto ieskaitē saņem Tullamore Dew Open kausus.

 

Pēdējās izmaiņas , 22.09.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē