Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Janševics uzvar Mediju match-play turnīrā

Tuvojoties pirmajām lielākajām salnām, principiālas cīņas noslēgušās arī citās Latvijas golfa struktūrās. Par Latvijas Mediju golfa kluba organizētā match-play turnīra uzvarētāju kļuvis Jānis Janševics, kurš finālā "Viesturos" bez lielām problēmām uzveica Ivo Krumholcu. Trešo vietu izcīnīja Ingmars Jurisons, kas pārspēja Jāni Pinkuli.
 
Mediju golfa kluba match-play turnīra piedalījās 20 spēlētāji. Turnīrs sākās vasaras sākumā, ik pēc divām nedēļām organizējot kārtējās izspēles.
 
Finālā Krumholcs (Latvijas Radio) iekļuva pēc negaidītas uzvaras pusfinālā pār pērnā gada Mediju golfa līgas čempionu Ingmaru Jurisonu. Iepriekš Krumholcs pārspēja arī Jāni Jarānu un Kristianu Rozenvaldu. Taču finālā viņam neizdevās sarūpēt vēl vienu pārsteigumu un nācās atzīt Janševica pārākumu. 
 
"Match-play fināls varēja būt sīvāks," pēc uzvaras sacīja Janševics. "Iespējams, Ivo šī nebija labākā spēle. Ja viņš nospēlētu tā, kā pusfinālā pret Jurisonu, tad varbūt man arī būtu bijusi iespēja zaudēt, taču šoreiz tādu īsti nebija. Tomēr esmu priecīgs par uzvaru match-play turnīrā, jo ceļā uz titulu vajadzēja pārspēt tādus spēcīgus pretiniekus, kā divus sava vārda brāļus Jāni Jarānu un Jāni Pinkuli."
 
Latvijas Mediju golfa kluba prezidents Rozenvalds atgādināja, ka Janševics (“Karma Sports”) ir arī Mediju golfa līgas līderis. Ja pēdējā posma sacensībās 7.oktobrī Janševicu nepiemeklēs neveiksme, viņam ir ļoti lielas izredzes uzvarēt arī mediju līgas kopvērtējumā, norādīja Rozenvalds. Mediju golfa līgas ietvaros tiek izspēlēti 9 posmi, kopvērtējuma ņemot vērā 7 labākos.
 
“Sporta Avīzes” žurnālists Pinkulis izpelnījās Rozenvalda pateicību par veiksmīgi noorganizēto match-play turnīru. Rezultāti tika savlaicīgi apkopoti, un kārtējo pāru izloze nākamajām kārtām notika bez kavēšanās. Match-play turnīra noorganizēšana norāda uz Mediju golfa kluba briedumu, uzskata Rozenvalds.
 
Mediju match-play uzvarētāju godināšana un apbalvošana notiks īpaši organizētā vakarā 9.oktobrī "Viesturu” kluba mājā.

Mediju klubs ir paudis gatavību sestdien piedalīties arī "Nord/LB" bankas klubu turnīrā, un sagaidāms, ka dalībnieku skaitā būs arī lielākā daļa kluba reitinga līderu. Atšķirībā no pagājušās sezonas, vairāki no Mediju kluba līderiem šogad puslīdz regulāri piedalās arī LGF reitinga turnīros. Līdz šim pēdējā publicētajā rangā visaugstāk no medijiem - 60. vietā - ir ticis Jurisons.

Jāpiebilst, ka "Viesturos" ir sākusies rudens sezona, un ceturtdien no rīta uz laukuma varēja tikt tikai pēc tam, kad saulīte atkausēja salnas uzsaldēto pamatīgo sarmu.

"Tullamore Dew Open" turnīra izlozes rezultātus golfs.lv plāno publicēt piektdien.

Pēdējās izmaiņas , 25.09.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē