Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Par siltām aknām un sāļām kūkām

Pēc dalībnieku pieteikumu apkopošanas "Ozo Golf" sezonas noslēguma turnīram kļuvis skaidrs, ka par šogad pēdējām balvām cīnīsies 19 komandas, kuras nu jau tradicionāli ir tikušas arī pie itin kulināriem nosaukumiem. "Ozo Golf" restorāna ēdienu kartei slavu golfa laukumā centīsies gūt visdažādākās komandas no Pīles aknu pastētēm līdz Kūpinātām zivju kūkām.

Kam laimējies tikt mājas putnu komandās, var uzskatīt to par labu zīmi, jo pirms gada "Ozo Golf" sezonas noslēgumā uzvarēja Elizejas lauku vistas. Savukārt tie, kam jāpārstāv citas garšīgai apēšanai piemērotas sauszemes būtnes un ūdeņu radības, kā arī veģetāro recepšu cīnītāji, var uzskatīt pagājušā gada rezultātus par pilnīgu nejaušību.

Turklāt otrajiem varētu arī izrādīties taisnība, jo vienīgais no Elizejas lauku vistām atlikušais duets šoreiz būs citā pusē. Artūrs Krukovs spēlēs Krēmzupās Dimā gaumē, bet Valdis Liepiņš cīnīsies Sāļo kūku pusē. Pirms gada uzvaru sīvā cīņā palīdzēja kaldināt arī Deivids Indriks un Vilnis Baltiņš juniors.

Bez vairākiem labiem spēlētājiem nav palikusi neviena komanda, un, ņemot vērā turnīra saudzīgo reglamentu, jādomā, ka arī šogad uzvarētāji par sasniegto rezultātu nesūdzēsies.

Kā jau vēstīts, turnīrs sāksies visām komandām vienlaicīgi plkst. 9.30, bet reģistrācija jāveic ne vēlāk kā 30 minūtes pirms starta.

Ozo Sezonas noslēgums

Hole

Team

Hole

Team

1

Pīles aknu pastētes

Valters Vilde

Armands Krāģis

Jānis Uzkliņģis

Kazimirs Šļakota

2

Laša avokado tartari

Andris Čerņavskis

Andris Gaters

Agris Šalmis

Zigurds Lasovskis

3

Klasiskās Neptūna olas

Māris Gulāns

Vineta Ruka

Didzis Gavars

Kārlis Broders

4

Cepti „Pavasara” rullīši

Mikus Gavars

Dāvis Puksts

Toms Zeltiņš

Ilmārs Naglis jr.

5

Siltās vistu aknas

Vilis Krištopans

Edgars Zālītis

Guntars Dauģis

Guntars Zālītis

6

Krēmzupas Dimā gaumē

Raitis Bikše

Gatis Birkavs

Ainārs Počs

Artūrs Krukovs

7

Grimaldi aukstās zupas

Daiga Puisīte

Inese Liepiņa

Ilga Tiknuse

Aija Krištopane

8

Ceptās ātes filejas

Raivis Kalniņš

Einārs Mednis

Alvis Bete

Andis Ripa

9

Atlantijas foreles

Laura Jansone

Vilmārs Jansons

Mārtiņš Balodis

Dainis Babulis

10

Jēra kakla karbonādes

Vitauts Tučkus

Armands Puče

Ivars Grunte

Jānis Liepiņš

11

Pīles krūtiņas

Māra Jonsone

Lars Johnsson

Kaare Birkeland

Kristīne Birkeland

12

Kraukšķīgās Napoleona kūkas

Uldis Jansons

Andris Rodze

Ivars Eniņš

Kārlis Eniņš

13

Sizetes krepes

Boriss Baums

Doug Balchin

Ludmila Enģele

Santa Puče

14

Ceptie Norvēģijas laši

Valters Indulēns

Anete Indulēna

Ilmārs Naglis sn.

Aigars Pērkums

15

Parīzes sīpolu zupas

Ineta Krodere – Imša

Gatis Abrants

Mareks Nemme

Aldis Zvaigzne

15A

Brokoļu krēmzupas

Tālivaldis Pētersons

Viktors Burbo

Daris Lazdinis

Zigmārs Puikevics

16

Apceptās tīģergarneles

Andris Keisels

Ģirts Grīnbergs

Nick Archer

Aivis Vegers

17

Sāļās kūkas

Sandra Opite

Igors Volodkevičs

Andris Zvans

Valdis Liepiņš

18

Kūpinātās zivju kūkas

Voldemārs Lejiņš

Uldis Ķelle

Mārtiņš Pukše

Ainārs Gailītis

   

Pēdējās izmaiņas , 10.10.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē