Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

LGF valde bez darba nepaliek

Kamēr golfa laukumu zālienus klāj pamatīgs sniegs, liekot šaubīties, vai vēl šogad izdosies uzspēlēt, funkcionāriem darba netrūkst. Otrdien LGF valdes sēdē tiks skatīti daudzi jautājumi. Lai gan oficiālā dienaskārtība vēl var tikt precizēta, sagaidāms, ka valde lems arī par a/s "Golfs Viesturi" aicinājumu sasaukt LGF biedru pilnsapulci.

LGF statūti paredz, ka pēc viena biedra ierosinājuma sasaukt pilnsapulci, tas ir jāpaveic mēneša laikā, skaidroja LGF ģenerālsekretārs Aldis Puisītis. Tā kā šāda iespēja statūtos ir paredzēta, praktiski ir skaidrs, ka pilnsapulcei ir jānotiek, un nepieciešams vienoties par vietu un laiku.

Pagaidām sapulces sasaukšanas iniciatori nesteidzas izlikt kārtis galdā un izpaust savu motivāciju, taču skaidrs, ka šāda rīcība seko neapmierinātībai ar kādu lietu stāvokli un liecina par vēlmi panākt pārmaiņas. Kādas izmaiņas būtu vēlamas, to golferi pilnsapulcē varēs darīt zināmu ar LGF pārstāvēto organizāciju starpniecību.

Federācijas valdes sēdē gaidāma arī lemšana par nepieciešamību veikt izmaiņas LGF statūtos. Paredzams, ka sēdes dalībnieki uzklausīs ziņojumu par federācijas finanšu situāciju un Puisītis plāno iepazīstināt arī ar budžeta uzmetumu 2004. gada sezonai.

Iespējams, izmaiņas statūtos būs nepieciešamas arī kāda patīkama iemesla dēļ - Latvija nule kā ir kļuvusi arī par Eiropas Golfa asociācijas (European Golf Association) biedru.

1937. gadā dibinātajā EGA ir pārstāvētas 35 valstis un teritorijas. Latvija kopā ar Igauniju, Lietuvu, Poliju un Krieviju, kā arī Skandināvijas valstīm veido EGA Ziemeļu zonu. Atsevišķi ir nodalītas Britu salu teritorijas, bet pārējās valstis ir sadalītas Centrālajā un Dienvidu zonā.

Pārstāvniecība EGA pavērs Latvijas golferiem jaunas iespējas, taču galvenie notikumi gandrīz vienmēr tomēr risinās pašu mājās.

Pēdējās izmaiņas , 27.10.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē