Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Arī Puisītis LGF vezumu nevilks

Kādam Latvija var šķist neliela valsts, un golfā pagaidām jo īpaši, taču diez vai piejūras klimats ir vainojams regulārajās un itin pamatīgajās vētrās, kas ik pa laikam uzbango golfa dzīves vadības sfērā. Pēc Latvijas Golfa federācijas ģenerālsekretāra amatā aizvadītas vienas sezonas par atkāpšanos no amata otrdien LGF valdes sēdē paziņoja Aldis Puisītis.

Demisijas cēlonis ir neiespējamība pieņemt atsevišķu LGF vadības darbā iesaistīto personu darba metodes, un runa nav par simpātijām vai antipātijām personisko attiecību līmenī, norādīja Puisītis. Precizēt personālijas viņš nevēlējās, sakot, ka nekāda labuma no tā nebūs.

Pagaidām par atlūgumu Puisītis ir paziņojis mutiski, taču solīja drīzumā noformēt atkāpšanos no amata arī rakstiski, lai nebūtu nekādu šķēršļu jaunas kandidatūras izvirzīšanai un apstiprināšanai LGF pilnsapulcē.

Ja paziņojums par demisiju ir izteikts, tas nozīmē, ka tas arī paliks spēkā, jo ar tādiem vārdiem nemētājas, sacīja Puisītis. Viņš arī atturējās vērtēt, kurš varētu ieņemt radušos vakanci, norādot, ka pašreizējā situācijā nevēlas nosaukt nekādus uzvārdus, jo tas varētu tikt vērtēts nebūt ne adekvātā kontekstā. Taču skaidrs, ka tādi cilvēki Latvijā ir, un LGF bez ģenerālsekretāra nepaliks, teica Puisītis.

Vērtējot šosezon sasniegto, lielāko gandarījumu Puisītis pauda par junioru programmas panākumiem. Arī nākamajā gadā federācija ievērojamu daļu līdzekļu plāno atvēlēt jaunajiem spēlētājiem, turklāt līdz ar iestāšanos Eirogas golfa asociācijā (EGA) iespēju spēlēt ārzemēs kļūs arvien vairāk.

Latvijas juniorēm nākamgad paveras iespēja piedalīties Eiropas mazo golfa valstu čempionātā, un rezultāti varētu būt itin labi. Taču puišiem vēl rezultāts jāpadeldē par 6-8 sitieniem, lai nebūtu problēmu pārvarēt cut, stāstīja Puisītis.

Par EGA sanāksmē Porto (Portugālē) redzēto un dzirdēto Puisītis informēja arī LGF valdes sēdes dalībniekus. Kopumā Latvija uz kopējā Eiropas fona nebūt neizskatās slikti, un arī daļa problēmu mums esot kopējas.

Šogad LGF budžetu izdevās pārpildīt, plānoto 40 000 latu vietā sasniedzot 57 000 latu. Nākamgad budžets gan varētu būt mazāks, taču LGF galveno prioritāšu maiņu Puisītis neparedz.

Puisītis apstiprināja, ka no golfa nekur nepazudīs. Kā sacīja Puisītis, viņam šī spēle, ļoti patīk, tādēļ vēl jo mazāk ir vēlēšanās to jaukt ar ko tādu, kas golfu varētu tikai bojāt.

LGF valde arī pieņēma lēmumu sarīkot federācijas biedru pilnsapulci 11. novembrī.

Pēdējās izmaiņas , 28.10.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē