Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

G. Zeltiņš aicina diskutēt

Kārtējās gaidāmās pārmaiņas LGF vadībā aktīvākajos golferos rada vēlmi apspriest, kāda tad būtu golfa attīstībai piemērotākā vadības sistēma. Apdomāt radušos situāciju, tās izvirzītos jautājumus, un iespējamos risinājumus aicina arī Gints Zeltiņš.

Zeltiņš golfs.lv pauda, ka patlaban vēlas nevis sniegt komentārus un deklarēt savu viedokli, bet gan aicina uz diskusiju, lai varētu uzklausīt pēc iespējas vairāk golferu domu par to, vai pašreizējā sistēma palīdz golfam attīstīties, vai tam traucē. "Var jau būt, ka es kļūdos, tādēļ gribu uzzināt citus viedokļus, lai gūtu priekšstatu, kā situāciju redz citi golferi," skaidroja Zeltiņš.

Lūk Zeltiņa jautājumi, uz kuriem katram var būt sava atbilde:

Izlasot ziņu par golfa federācijas kārtējā ģenerālsekretāra atkāpšanos gribētos dzirdēt golferu komentārus par sekojošiem jautājumiem:

   1) Kāpēc nereorganizēt Latvijas golfa federāciju no juridisku personu izveidotas organizācijas par fizisku personu veidotu federāciju, kuras biedri būtu visi Latvijas golferi kuriem ir zaļās kartes vai HCP kartes?

   2) Palasot diskusijas starp federācijas valdes locekļiem un golfa spēlētājiem rodas neizpratne ko tad īsti vispār pārstāv virkne valdes locekļu?      3) 11.novembrī paredzēto LGF biedru sapulci izziņot par atklātu, lai jebkurš golferis var piedalīties un izteikt viedokli par valdes un federācijas darbību un nākotni.      4) Varbūt LGF valdi vajadzētu vēlēt Latvijas golferu pilnsapulcē nevis tikai klubu un dažu mistisku SIA pārstāvju sanākšanā?      5) Vai esošā LGF lobē spēlētāju vai kādas citas intereses?   P.S. Pēc precizētas informācijas LGF biedru sapulce notiks 11. novembrī, nevis 13. novembrī, kā tika vēstīts iepriekš.

Pēdējās izmaiņas , 29.10.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē