Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Tuvojas LGF pilnsapulce

LGF biedru pilnsapulce kā zināms risināsies 11. novembrī, kad paredzēts lemt par piemērotāko LGF ģenerālsekretāra kandidatūru. Nebūt ne tik sen - 11. martā - šajā pašā amatā stājās nu jau atlūgumu iesniegušais Aldis Puisītis, un nekādas principiāli jaunas procedūras ģenerālsekretāra vēlēšanās nav gaidāmas.

Tā būs pilnīgi klasiska vēlēšanu forma, golfs.lv stāstīja LGF ģenerālsekretāra vietnieks Ilgvars Imša. Balss tiesības būs LGF septiņu biedru (juridisko personu) priekšstāvjiem, un balsojumā ir nepieciešams saņemt vienkāršu matemātisku balsu vairākumu.

Patlaban LGF ir pārstāvēts Golfa klubs "Viesturi", GK "Ozo Golf Club", GK '10', Latvijas Sieviešu golfa klubs, Siguldas minigolfa klubs, GK "Limbaži" un a/s "Golfs Viesturi". Katra organizācija uz pilnsapulci ar balss tiesībām būs deleģējusi vienu personu, kas pārstāvētu tās intereses. Tātad ideāli vienprātīgā balsojumā par jauno ģenerālsekretāra kandidatūru var būt nodotas septiņas balsis.

Ģenerālsekretāra amata kandidatūras izvirzīs paši balsotāji.

LGF sanāksmi vadīs LGF prezidents Vilnis Baltiņš seniors, tātad dalībnieku skaits sēdē būs lielāks par septiņiem. Ja kāds no golferiem jūt īpašu interesi klātienē vērot LGF pilnsapulcē notiekošo, tas būs iespējams. Protams, viņiem sanāksmē nebūs balss vai tamlīdzīgu tiesību, taču telpas iespēju robežās šādu vērotāju līdzdalība ir iespējama, atzina Imša.

"Nedomāju, ka šis būs tik izšķirošs jautājums," norādīja Imša, sakot, ka galvenais uzdevums ir panākt, "lai visi būtu priecīgi".

Pēdējās izmaiņas , 04.11.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē