Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

LGF prezidents ir pārliecināts

Ja līdz šim ik pēc sezonas amatā stājās jauns LGF ģenerālsekretārs, tad jau pavisam drīz situācija būs cita, savu pārliecību pauda federācijas prezidents Vilnis Baltiņš seniors. Protams, sniegt simtprocentīgas garantijas vēl esot pāragri, taču ir pamatotas cerības, ka federācijas darbs virzīsies arvien normālākā gultnē.

Dienu pirms LGF pilnsapulces Baltiņš nesteidzās saukt vārdus, taču bilda, ka ir pilnīgi pārliecināts par nākamā ģenerālsekretāra potenciālu. Lai federācija varētu pilnvērtīgi un rezultatīvi strādāt, jārēķinās, ka vajadzīgs ne tikai labs ģenerālsekretārs, bet arī cilvēki, kas darbojas kopā ar viņu, atzina Baltiņš.

Pēc LGF prezidenta teiktā ir sagaidāms, ka mainīsies arī LGF valdes sastāvs, un tas notiks uz labu. "Ne no ģenerālsekretāra personas vien viss ir atkarīgs. Kā tagad mēdz teikt, jautājums ir jārisina kompleksi," sacīja Baltiņš.

Pēc ievēlēšanas amatā jaunais ģenerālsekretārs spēs strādāt ilgi. "Tagad esmu pārliecināts, ka tā būs," paziņoja Baltiņš. Līdz šim LGF problēma bija tā, ka tā ne vienmēr apzinājās, ka runa ir par golfu kā sportu, un pārējais ir tam pakārtots. Tādēļ arī turpmāk golfa kā sporta veida attīstība būs LGF prioritāte, un īpaša uzmanība būs pievērsta sportiskajai pusei.

Federācija normāli funkcionēs, kad būs darīšana ar sportistiem, taču tas nenozīmē, ka tautas sporta problēmiņas tiks aizmirstas. Līdzšinējās LGF likstas drīzāk līdzinājās jaundibināta kluba problēmām, norādīja Baltiņš. Bija vērojama tendence modelēt darbu pēc attīstīta sporta veida likumiem, taču netika ņemts vērā, ka situācija būtībā bija tāda kā peldētājiem, kas tikko iemācījušies peldēt.

Līdz ar Rīgas Golfa skolas nodibināšanu ir skaidrs, ka sācies nopietns darbs jauno spēlētāju gatavošanā, un golfs virzās pa normālu sporta veida attīstības ceļu, pauda Baltiņš.

Pēdējās izmaiņas , 10.11.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē