Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Apkopo sezonas aktivitātes

Analizējot GK "Viesturi" biedru aktivitātes 2003. gada sezonā, golfa klubs ir apkopojis datus par visiem Latvijas spēlētājiem visās sacensībās ar stroke uzskaiti. Dati ir apkopoti kungiem par visām sacensībām kopumā, kā arī atsevišķi reitinga turnīros un "Viesturu" laukumā. Visos trijos vērtējumos pirmajā vietā ierindojās Johnny Fanello.

Piešķirot punktus par ieņemto vietu apgrieztā secībā, saprotams, nozīmīgs faktors ir arī aizvadīto turnīru skaits, tādēļ vairāki reitingā vadošie spēlētāji ieņem ievērojami zemākas vietas. LGF ranga līderis Artūrs Krukovs pēc 11 nospēlētajiem turnīriem ir 15.vietā, bet reitinga otrais numurs Raivis Kalniņš ierindots 21.vietā.

Visos trijos apskatos pirmais trijnieks ir nemainīgs - Fanello seko Vilis Krištopans un Valdis Liepiņš. Visaktīvākie sacensībās ir bijuši Krištopans un Andris Rodze, piedaloties 23 turnīros ar stroke vērtējumu un 22 reitinga mačos. Tikai par vienu reitinga turnīru mazāk ir Ilmāra Nagļa seniora rēķinā.

Vismaz vienā no LGF reitinga turnīriem šogad spēlēja 156 kungi, tajā skaitā "Viesturos" - 124 spēlētāji.

Ar GK "Viesturi" prezidenta Gunāra Pīlādža apkopotajiem datiem pilnībā var iepazīties sadaļā 'Statistika' - '2003. gada sezonas aktivitātes'.

Pēdējās izmaiņas , 17.11.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē