Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturi" iepazīstina ar veiksmīgākajiem

Noslēdzot 2003. gada sezonu, golfa laukums "Viesturi" ir apkopojis visu pie sevis aizvadīto sacensību rezultātus. Vislabāk "Viesturos" šosezon veicās Daigai Puisītei, kura uzvarētājas godā tika astoņas reizes, bet kungiem ar septiņām uzvarām dažādos individuālajos vērtējumos izcēlās Johnny Fanello.

Gada laikā "Viesturos" notika 47 dažādas sacensības, kuru rīkotāji visbiežāk bija Latvijas Golfa federācija, pats "Viesturu" laukums, golfa klubs "Viesturi", kā arī Mediju klubs, "I sports", un vēl citi organizētāji.

Dāmām "Viesturu" sarakstā ar piecām uzvarām ir minēta reitinga līdere Laura Jansone un Anete Indulēna, bet Vinetas Rukas un Māras Puisītes rēķinā ir pa četriem panākumiem. Vismaz trīs reizes kādā no vērtējumiem nepārspētas palika arī Krista Puisīte un Janika Mazjāne.

Fanello pārsvars kungu konkurencē ir izteiktāks, jo sarakstā nākamajam veiksmīgākajam spēlētājam Vilim Krištopanam ir uzskaitītas četras galvenās balvas. Pa trim reizēm izcēlušies Valdis Liepiņš, Toms Zeltiņš un Aldis Puisītis.

Ar pilnu "Viesturos" notikušo sacensību laureātu sarakstu un pirmā trijnieka rezultātiem visos šajā laukumā šogad aizvadītajos turnīros var iepazīties sadaļā 'Laukumi' - 'Viesturi'.

Pēdējās izmaiņas , 20.11.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē