Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Gavrilovi plūc laurus Dominikānā

No ikgadējā "World Golfers Championship" turnīra Dominikānā atgriezušies Vitālijs un Lidija Gavrilovi, kuri vienīgie tālajā Karību salā pārstāvēja Latviju, gūstot ne tikai patīkamus iespaidus, bet arī godalgotas vietas. Ne mazāk nozīmīga par iespēju brīnišķīgos laika apstākļos turpat veselu nedēļu spēlēt golfu bijusi tikšanās ar citu valstu golferiem un nākotnes plānu apspriešana.

Savā HCP grupā Vitālijs un Lidija Gavrilovi ieņēma attiecīgi otro un trešo vietu, bet komandu vērtējumā "Aldaris" bija trešais. "World Golfers Championship" rīkotāji tradicionāli palika uzticīgi centieniem līdzsvarot visu dalībnieku iespējas. Kā jau ierasts, rezultātus turnīrā uzskaita vairākās HCP grupās neto vērtējumā, turklāt pēc neveiksmīgas kārtas HCP nākamai dienai tika koriģēts, un golfera izredzes uz labu rezultātu jau kļuva krietni augstākas.

Aprakstot "Casa de Campo" kompleksu, rīkotāji uzsvēra, ka "Golf Magazine" rangā "The Teeth of the Dog" ir atzīts par 27. brīnišķīgāko laukumu pasaulē un visizcilāko laukumu Karību reģionā.

Gavrilova atzina, ka rīkotāji neko nav piemelojuši, un trijos laukumos, kur notika "World Golfers Championship", spēlēt bija brīnišķīgi, lai arī pieejas grīniem bija ļoti sarežģītas. Īpaši aizraujoši bijis arī spēlēt septiņas bedrītes okeāna krastā, un izjust vēju. Tiesa, slavenajā "The Teeth of the Dog" vienlaicīgi ar turnīru risinājās remontdarbi, tādēļ šī laukuma kvalitāte nebija pārāk izcila.

Šoreiz uz "World Golfers Championship" bij ieradušies daudz spēlētāju no Jaunzēlandes, kā arī Austrumeiropas kaimiņi poļi un čehi. Daudzajās sarunās ar Polijas un Čehijas spēlētājiem tika apspriesta iespēja nākamgad sarīkot kopīgas sacensības dāmām ar Latvijas golferu līdzdalību. Taču jādomā, ka ne jau tādēļ "World Golfers Championship" rīkotājiem šoreiz neveicās ar Latvijas karoga atpazīšanu, un rezultātu tabulā blakus Gavrilovu vārdiem gozējas Polijas krāsas.

Ārpus turnīra paredzētās programmas nekādu īpašu aktivitāšu Dominikānā Gavriloviem vairs nebija, taču netika palaista garām iespēja pludmalē sasildīties spožajā saulē un peldēties siltajā okeāna ūdenī.

Pēc atgriešanās Latvijā bija grūti aklimatizēties un aprast ar novembra beigās arī dienā valdošo krēslu, stāstīja Gavrilova. Viņa arī pauda vilšanos, ka Latvijā ārpus sezonas joprojām nav iespējams patrenēties telpās, lai ziemā tik ļoti nezustu svinga iemaņas. Turklāt pirms iebraukšanas Dominikānā dāvanā no Vitālija Floridā saņemtajam jaunajam nūju komplektam šobrīd jāstāv dīkā, un ar to Gavrilovai, saprotams, ir grūti samierināties.

Šogad Gavrilovi golfa sezonu uzskata par noslēgtu. Arī nākamgad viņi noteikti sola piedalīties "World Golfers Championship", lai kur tas notiktu. Sacensību rīkotājs Svens Juhansons-Tumba ir ieklausījies Austrumāzijas pārstāvju teiktajā, un iespējams, pēc vairākām Dominikānā aizvadītām sezonām turnīrs 2004. gadā varētu notikt Jaunzēlandē, Taizemē, vai kādā citā no šīm reģiona valstīm.

"World Golfers Championship" "Open" grupas individuālie rezultāti: http://www.worldsponsors.com/scoreboard/2003-open-ind.htm

"World Golfers Championship" "Open" grupas komandu rezultāti: http://www.worldsponsors.com/scoreboard/2003-open-team.htm

"World Golfers Championship" "Open" grupas scrabmle rezultāti: http://www.worldsponsors.com/scoreboard/2003-scramble.htm

Pēdējās izmaiņas , 25.11.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē