Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturi" piedāvā gada kartes

Gatavojot dāvanu sarakstu Ziemassvētkiem vēl var paspēt tajā iekļaut arī "Viesturu" gada abonementu nākamajai sezonai, jo līdz 1.janvārim ir spēkā piedāvājums par viszemāko cenu. Veicot aprēķinus par gada kartes izdevīgumu, jāņem vērā, ka nākamajā sezonā nedaudz būs mainījušās arī green fee cenas, un ne jau tajā virzienā, kurā pircējiem labpatiktos.

"Viesturi" sezonas karšu piedāvājumu ir sadalījuši trijos posmos - vislētāk pie maksimāla spēles laika var tikt līdz 1.janvārim, bet nākamais un pēdējais cenu lēciens abonementiem būs 1.martā.

Līdz 1.janvārim sezonas karte vienam cilvēkam maksā 440 latu, bet vēlāk cena palielināsies attiecīgi līdz 470 un 550 latiem. Divu cilvēku ģimenei sezonu ilga spēlēšana ekonomiskākajā variantā pagaidām maksā 700 latu (vēlāk 740 un 860 latu). Ģimenei no trim spēlētājiem - attiecīgi 960, 1050 un 1200 latu. Ja viens no šī trijnieka ir bērns līdz 18 gadiem (18 gadu jubileja var būt arī sezonas laikā), tad 770, 850 un 960 latu.

Kā jau parasti ir arī dažādi piedāvājumi korporatīviem klientiem un citām spēlētāju kategorijām, bet sīkāku informāciju var gūt "Viesturu" pro shop.

Green fee atsevišķām spēlēm nākamgad "Viesturos" palielināsies par vienu latu visās cenu kategorijās. Deviņas bedrītes darbdienās izmaksās 9 latus, 18 bedrītes - 13 latus. Attiecīgi sestdienās un svētdienās 14 un 19 latus.

Uz ko cerēt spēlētājam, maksājot lielāku naudu? Droši vien atliek paļauties, ka pirktā prece kļūs labāka, vai arī apzināties, ka golfs Latvijā tomēr pretendē arī uz biznesa statusu. Salīdzināt "Viesturu" lētāko piedāvājumu ar "Ozo Golf" diez vai izdosies, jo otrs laukums pirmo soli cenu laukā spers pēc gadu mijas.

"Ozo Golf" sezonas karšu izmaksas tradicionāli darīs zināmas pašā janvāra sākumā, un tikai gada pirmajā mēnesī būs iespēja iegādāties abonementu par pievilcīgāko cenu. Februārī gada karte jau maksās tikpat cik visos nākamajos mēnešos.

Pēdējās izmaiņas , 04.12.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē