Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

"Viesturiem" svētki ar sniegu

Ziemassvētku noskaņai atbilstošus laika apstākļus gada ballei bija pamanījušies sarūpēt "Viesturos", kur nospēlēto sezonu sestdien jautrās noskaņās pavadīja vairāk nekā 80 golferi un viņu atbalstītāji. Pēc GK "Viesturi" prezidenta Gunāra Pīlādža teiktā par balli līdz šim ir dzirdētas tikai patīkamas atsauksmes, un ne velti dejas nerimās pat trešajā rīta stundā.

Kā jau sezonas noslēgumam piedien, netrūka arī balvu, kuras pasniedza vairāk nekā 40 nominācijās. Līdztekus pilnīgi nopietnām kategorijām neizpalika jautrākas nominācijas, taču arī tajās uzvarētājus noteica ne bez pamata. Ar uzvarētājiem visās nominācijās drīzumā pacentīsies iepazīstināt arī golfs.lv.

Ja nopietnākajās nominācijās labākos noteica GK "Viesturi" aktīvo biedru konkurencē, tad citu balvu saņemšanā nekādu formālu ierobežojumu nebija. Vakara vadītāja pienākumus sekmīgi bija uzņēmies Egils Zariņš, un, lai pasākums nekļūtu vienmuļš, balvas nominanti saņēma pa porcijām. Ik pēc kādām 5-6 nominācijām sekoja garāka pauze dejām, mielasta galda labumu un bāra baudīšanai.

Lielais nomināciju skaits nekādu sajukumu neradīja un balvas viesu pulkā sadalījās visai vienmērīgi, turklāt pasākuma gaisotne nevienam nelika justies piemirstam. Balles viesi pretendēja arī uz "Viesturu" Lielo balvu - sezonas karti, ko godīgā un atklātā izlozē ieguva Kaare Birkeland.

Kā atzina Pīlādzis, šādas sezonas balles ir labs pasākums, lai parādītu, ka cilvēki māk ne tikai golfu uzspēlēt, bet arī saliedēties kā klubs un labi atpūsties. Ne velti nomināciju uzvarētāji saņēma zvaniņus kā savējo piederības zīmi. Tas arī palīdzēšot nākamajā sezonā nepazust tajos ļoti retajos gadījumos, kad pēc bumbas nāksies lūkoties krūmos.

Līdz ar balles viesu ierašanos sāka pa īstam snigt, un gribētāji varēja arī no sirds izpikoties, tomēr laika apstākļi pagaidām liecina, ka ne tik tālā nākotnē Latvijā varētu risināties arī Ziemassvētku kausa izcīņa. "Viesturu" laukumā golferi bija manāmi vēl piektdien, un arī balles dienas rītā daži gribēja doties uzspēlēt, kas gan nebija iespējams naktī uznākušās salnas dēļ.

Lai Jaunais gads nevienam nesagādātu nepatīkamu pārsteigumu, GK "Viesturi" piedāvā apsteigt cenu pieaugumu un kļūt par kluba biedru vēl par līdzšinējo cenu - 50 latiem. Klubs sola respektēt arī Jūlija kalendāra lietotājus, kam par akcijas cenām iespēja pievienoties pārējiem priviliģētajiem spēlētājiem būs līdz janvāra vidum. Gada maksa klubā paliek nemainīga - 50 latu, un jauniešiem līdz 18 gadiem nav arī citu izmaiņu - iestāšanās 25 lati un tāds pat ikgadējs maksājums.

Izdevīgi iekļauties GK "Viesturi" būs līdz 12 gadus veciem bērniem, kuru vecāki arī ir kluba biedri, jo šādā golferu kategorijā ietilpstoši jaunās paaudzes pārstāvji visu sezonu varēs spēlēt bez maksas.

Pēdējās izmaiņas , 15.12.2003.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē