Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Laiks sezonas noslēguma pasākumam

Lai pagājušo sezonu varētu oficiāli atzīt par noslēgtu, līdz šim pietrūka paša galvenā - gada noslēguma pasākuma. Godam nopelnītās balvas labākajiem pasniegs 16.janvārī, bet neatkarīgi no līdz šim gūtajiem panākumiem visiem būs iespēja neformālā gaisotnē satikties, atcerēties aizvadītā gada nozīmīgākos brīžus un kalt jaunus plānus.

LGF rīkotais pasākums notiks nākamo piektdien plkst.19 viesnīcas "Bergs" konferenču zālē. Organizētāji sola visiem vakara dalībniekiem jauku gaisotni, intrigu balvu pasniegšanas ceremonijā, mūziku, svētku mielastu un daudzas citas labas lietas.

Paredzams, ka pasākumā piedalīsies Latvijas golfa federācijas augstākās amatpersonas - LGF prezidents Vilnis Baltiņš seniors un ģenerālsekretārs Armands Puče. Līdztekus balvu pasniegšanai par sasniegtajiem rezultātiem sezonas kopvērtējumā amatpersonas plāno vēstīt par iecerēm jaunajā gadā - galvenajām prioritātēm, ieiešanu Eiropā, izlašu veidošanas principiem un to mērķiem, kā arī citiem jautājumiem, kas reti kuram varētu šķist garlaicīgi.

Par vēlmi piedalīties pasākumā līdz 12. janvārim jāinformē Santa Puče (t.9191428). Green fee, jeb 10 latu dalības maksa, maksājama pirmdien, 12.janvārī, plkst. 9-15 Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) telpās Elizabetes ielā 49 (1.stāvā).

Gada laureātu pasākuma rīkotāji lūdz ņemt vērā, ka iepriekš minētie termiņi ir galīgi, un tādēļ respektējami. Ja tik nepārprotami objektīvu apstākļu dēļ kā atrašanās ārpus valsts robežām vai līdzīgu likstu dēļ ir nepieciešama organizatoru pretimnākšana, to var lūgt, taču katrs gadījums tiks vērtēts atsevišķi.

Viesnīca "Bergs" atrodas Elizabetes ielā 83/85.

Pēdējās izmaiņas , 06.01.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē