Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Izplešas arī Eiropas "Challenge" tūre

"Nordic League" sacensību sērijas paplašināšanās, aptverot arī Latviju, nav vienīgā liecība šosezon gaidāmajai profesionālā golfa sacensību ekspansijai. Par vienu pakāpi augstākajā Eiropas PGA "Challenge" tūrē šogad pirmo reizi ir iekļautas sacensības Panamā un Ēģiptē.

"Challenge" tūre agrāk februārī aizsākās Panamas "Summit Golf & Resort", bet Ēģiptē uz iekļūšanu PGA tēmējošie golferi tiksies aprīļa otrajā pusē Šarmelšeihā Džolīvillas kūrortā, kas nav svešs arī vienam otram Latvijas golferim.

Šogad Eiropas "Challenge" tūres posmi būs arī Kostarikā, Gvatemalā, Zambijā Kenijā, Spānijā, Itālijā, Dānijā, Francijā, Vācijā, Somijā, Austrijā, Lielbritānijā, Krievijā, Šveicē un Zviedrijā. Kopumā kalendārā ir plānoti 33 posmi.

Pēc gada pārtraukuma "Challenge" sērijas kalendārā ir atgriezies "Kenya Open", kas Nairobi "Karen Golf Club" risināsies marta otrajā pusē. Tradicionālais tūres "Grand Final" būs 21.-24.oktobrī "Golf du Medoc" Francijā. Pēc "Grand Final" 15 veiksmīgākie prēmiju naudas pelnītāji saņems kārotos uzaicinājumus 2005.gadā spēlēt Eiropas PGA tūrē.

"Challenge" turnīri ir Eiropas PGA tūres galvenā kadru kalve, jo piedāvā iespēju uzspēlēt ļoti nopietnā konkurencē tiem golferiem, kam vēl nav privilēģiju startēt visaugstākajā līmenī.

Pēdējās izmaiņas , 13.02.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē