Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Eiropas PGA novērtē hole in one

Katrs sapņo trāpīt bumbiņu bedrītē ar vienu sitienu, taču Thongchai Jaidee tas izdevās "Carlsberg Malaysian Open" pēdējā kārtā 16.bedrītē, palīdzot bijušajam Taizemes armijas izpletņlēcējam izcīnīt karjerā pirmo uzvaru Eiropas PGA tūres sacensībās. Tādu veiksmi nevarēja nenovērtēt, un Jaidee atzina par februāra labākā sitiena autoru Eiropas tūrē.

Pirms 16.bedrītes Jaidee dalīja līdera pozīcijas ar austrālieti Brad Kennedy, taču pēc hole in one dramatiskās cīņas iznākums praktiski bija izšķirts.

"Tas bija īstais sitiens īstajā laikā," atzina Jaidee. "Sitienā pēc kontakta jutu, ka būs labs. Taču vēl labāks bija rezultāts, kas ietekmēja turnīra gaitu. Tas man noteikti palīdzēja gūt pirmo uzvaru Eiropas tūrē."

Jaidee šosezon ir spēlējis tikai četros turnīros, taču pēc uzvaras Malaizijā viņš ar nopelnītajiem 344 680 dolāriem pakāpās uz 7.vietu Eiropas "Order of Merit" vērtējumā. Līderis ar 449 122 dolāriem ir īrs Darren Clarke.

Otrais mēneša labākā sitiena vērtējumā palika Anglijas golferis Paul Casey, kam Austrālijā "ANZ Championships" labi paklausīja 3.vuds. Pēdējā bedrītē (307 metri, PAR 4) bumbiņa pēc viņa sitiena palika septiņus ar pus metrus no bedrītes. Taču eagle puts bija maķenīt neprecīzs, un Casey turnīrā palika otrais aiz sava tautieša Brian Davis.

Par trešo labāko sitienu Eiropas PGA eksperti atzina Dienvidāfrikas golfera Ernie Els raidījumu ar 6.dzelzi "Royal Melbourne" laukumā Austrālijā. Bumbiņa 14.bedrītē apstājās nepilna metra attālumā no mērķa, un arī tas palīdzēja Els trešo gadu pēc kārtas kļūt par "Heineken Classic" uzvarētāju.

Eiropas PGA tūrē ik mēnesi ar balvu atzīmē visizcilāko sitienu.

Pēdējās izmaiņas , 19.03.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē