Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Golferu brīvdienas treniņlaukumos

Pēc ilgā ziemas pārtraukuma golferiem nedēļas nogalē būs iespēja satikt sen neredzētus paziņas un draugus, jo sestdien un svētdien uz pirmo iesildīšanos treniņlaukumos gaidīs gan "Viesturos", gan "Ozo Golf". Pagaidām varēs izmantot tikai driving range sitamos sektorus, jo grīni treniņlaukumos pagaidām ir pārāk vārīgi, lai tiem laistu virsū pēc golfa izbadējušos ļaudis.

Roku pasildīšanai noderēs dūrainīši, bet fundamentālāka pavasara atzīmēšana būs iespējama laukumu kafejnīcu un restorānu telpās.

Par pāris stundām agrāk sāks darboties "Ozo Golf" treniņlaukums, kur pirmos golferus sestdien gaidīs jau plkst. 8, un slēgšana vakarpusē būs pēc pēdējā apmeklētāja.

"Viesturos" treniņlaukuma iespējas sestdien un svētdien varēs izmantot plkst. 10-18, stāstīja "Viesturu" direktore Sandra Opite. Nākamās nedēļas pirmajās darba dienās treniņlaukums būs slēgts, un par turpmāko darba grafiku vēl tiks lemts.

Spēlēšana uz laukuma "Viesturos" varētu sākties gandrīz vienlaicīgi ar "Ozo Golf". Ja laika apstākļi neiesaldēs plānus, pirmās kārtas "Viesturos" būs iespējams izspēlēt nedēļas nogalē pirms 11.aprīļa.

"Ozo Golf" direktors Armands Puče mudināja treniņlaukuma apmeklētājus pie viena izmantot iespēju ieskatīties arī pro shop, kur par sezonas sākumu liecina gan jauna apģērbu kolekcija, gan papildināts visdažādākā inventāra klāsts, gan dažādas citas golfa spēlētājam noderīgas lietas.

Pēdējās izmaiņas , 24.03.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē