Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Woods nevajag svinga treneri

Pasaules ranga līderis Tiger Woods noliedza ziņas par iespējamo sadarbības atsākšanu ar savu bijušo svinga treneri Butch Harmon. Pagājušajā nedēļā "Bay Hill Invitational" turnīrā Woods piedzīvoja sliktāko rezultātu piecos gados, ierindojoties tikai dalītā 46.vietā, taču nesteidzās atbilstoši prognozēm paziņot par sadarbības ar Harmon atsākšanu, sakot, ka ar svingu ir apmierināts.

"Butch un es joprojām esam draugi, taču attiecībā uz padomu lūgšanu mana svinga jautājumos - nē," paziņoja Woods, kurš šonedēļ neveiksmīgi (+3 virs PAR) ir startējis "Players Championship". "Nav šaubu, ka Butch savulaik man daudz palīdzēja, taču pēdējos divos vai trijos gados neesmu ar viņu daudz strādājis."

Woods no Butch padomiem atteicās 2002.gadā, kad, viņaprāt, ar svingu jau viss bija kārtībā. Smagākais darbs svinga pārveidošanā bija 1997.-1998.gadā, līdz tika sasniegts pašreizējais līmenis, bet pēc tam vairs atlika tika uzturēt sasniegto, skaidroja Woods. Pēdējos divus gadus viņš ir pats sev treneris svinga lietās.

Brīdī, kad ir atlikušas tikai divas nedēļas līdz "Masters" turnīram, daudzi golfa speciālisti uzskatīja, ka Woods sakodīs zobus un lūgs Harmon palīdzību. Zvaigžņu treneris jau iepriekš bija izteicis vēlēšanos atkal redzēt bijušo audzēkni pie sevis.

Kopš atteikšanās no Harmon padomiem Woods nav sadarbojies ne ar vienu citu svinga treneri. Lai gan Woods nekad to skaļi nav pateicis, uzskata, ka golfa spīdeklis tā arī nespēja samierināties ar Harmon nevēlēšanos veltīt visu uzmanību tikai viņam.

Harmon sadarbojas ar daudziem citiem spēlētājiem, kas pēc Woods domām neļauj viņam pienācīgi daudz gozēties masu mediju uzmanības saulītē.

Pēdējās izmaiņas , 26.03.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē