Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmās bumbiņas izsistas

Pilnvērtīgi jauno golfa sezonu varēs atklāt aprīlī, taču ziemas mokas izcietušie golferi jau pagājušajā nedēļas nogalē no sirds iemēģināja "Ozo Golf" un "Viesturu" treniņlaukumus. Pavēsais laiks nedarīja kaunu meteorologiem, taču golfa spēlētāji par to pārāk nesatraucās, jo vienmēr rezervē bija iespēja iegriezties kafejnīcā vai bārā. Līdz lielajai spēlēšanai gan vēl kāda nedēļa būs jāpagaida.

Treniņlaukuma atklāšanas dienā "Ozo Golf" pārliecinājās, ka noteikt darba laika sākumu plkst. 8 nebūt nebija pārspīlējums. Noliktajā laikā jau bija klāt Indulēnu ģimene, bet 10 minūtes vēlāk ieradās arī brāļi Zālīši, stāstīja "Ozo Golf" direktors Armands Puče.

"Ozo Golf" ir skaidri izlemts, kad laist spēlētājus laukumā. No 8.aprīļa viss notiks, bet līdz tam tiks darīti dažādi darbi laukuma sakopšanai pienācīgā kārtībā un kvalitātē. Lai gan pirmajā dienā diez vai klāsies tik traki, ka golferi stāvēs rindā, iepriekš pazvanīt uz recepciju nekad nenāk par ļaunu.

Pie tee time rezervēšanas īpaši būšot jāpiedomā aprīlī, jo skandināviem īpaši vilinošajā pavasara mēnesī būs kādas 5-6 dienas, kad bez iepriekšējas pieteikšanās tiešām varētu būt problēmas tikt laukumā, brīdināja Puče. Turklāt šīs dienas nebūt obligāti nenozīmē nedēļas nogales, jo ārzemnieku pieplūdumu nosaka citi faktori. Atbraucēju viesošanās parasti ilgt divas dienas.

Laikā līdz 8.aprīlim "Ozo Golf" kā jau ierasts neplāno ieviest spēlēšanu uz ziemas grīniem, jo vietējā mikroklimata dēļ, līdzko laukums ir spēlējams, tajā var izmantot arī īstos grīnus.

Savukārt "Viesturos" līdz piektdienai laukums (un treniņlaukums) būs tehniskā personāla rīcībā. Ko laukumā varēs darīt nedēļas nogalē, lielā mērā būs atkarīgs no siltuma grādiem un zālītes zaļošanas, stāstīja "Viesturu" direktore Sandra Opite. Kādas tieši iespējas "Viesturi" piedāvās, kļūs zināms piektdien.

Rosība nedēļas nogalē bija vērojama arī "Viesturu" treniņlaukumā un kluba mājā. Turklāt laika apstākļi atšķirībā no Rīgas mežu ielokā bija itin jauki, un bumbiņu sišanai treniņlaukumā viena otra siltā jaka pat kļuva lieka.

Ja jau sen ir izlemts, ka 3.aprīlī "Viesturos" turnīra nebūs, tad par 100 procentiem vēl nav garantijas arī 10.aprīļa mačiem. Taču pilnīgi noteikti būs 12.aprīlī paredzētais Lieldienu turnīrs.

Pēdējās izmaiņas , 29.03.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē