Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Iespējas "Viesturos" noteiks grādi

Sestdien un svētdien "Viesturos", iespējams, varēs spēlēt uz īstajiem grīniem, taču tikpat labi var gadīties, ka laukumā vispār nevarēs tikt. Golferu izredzes atkal būs atkarīgas no laika apstākļiem, jo, neraugoties uz spožo sauli, naktī biedē ar līdz pat -10 grādiem lielu salu.

Tādēļ laukumā ir iespējami trīs scenāriji - īstie grīni, ziemas grīni, un palikšana bez spēlēšanas, atzina "Viesturu" direktore Sandra Opite. Ja naktī sals būs pārāk liels, un siltums dienā nepietiekams, var gadīties, ka arī uz ziemas grīniem spēlēt nebūs iespējams.

Ja kāds ir apņēmības pilns braukt uz "Viesturiem" tikai spēlēt, labākais risinājums būs pirms došanās ceļā pazvanīt uz pro shop un painteresēties par situāciju, lai nebūtu jāpiedzīvo vilšanās.

Jebkurā gadījumā darbosies gan kafejnīca, gan treniņlaukums, kas piektdien darbu sāks no plkst. 10, bet sestdien un svētdien - no plkst. 9.

Treniņlaukums būs pieejams līdz plkst. 19. Slēgšanas laiks nav akmenī iecirsts, un neviens no treniņlaukuma netiks izraidīts, taču vēlāka stunda nav norādīta tādēļ, lai golferi nebrauktu īsi pirms astoņiem un nesistu bumbiņas līdz deviņiem vakarā.

No pirmdienas "Viesturu" treniņlaukums sāks sezonas darbu. Kā jau pirmdienās driving range būs pieejams no plkst. 15, bet pārējās nedēļas dienās aprīlī - no plkst. 9 līdz plkst. 19. Ja piepildīsies optimistiskās laika prognozes par vasarīgo siltumu Lieldienās, treniņlaukuma darba laiks pagarināsies no plkst. 8 līdz plkst. 20.

Pēdējās izmaiņas , 01.04.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē