Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Pozitīvas emocijas arī "Viesturos"

Varbūt vēlāk sezonas gaitā kādam golfa kļūs arī par daudz, bet pagaidām daudzi izmantoja iespēju atgūt ziemā iekavēto, un nedēļas nogalē spēlēja turnīros abos laukumos. Svētdien sezonas otrais turnīrs noslēdzās "Viesturos", kur kungiem spēcīgākajā HCP grupā uzvarēja Aigars Pērkums, savukārt otrajā HCP grupā labākais bija Igors Lipajs. Dāmām bija par ko priecāties gan Elīnai Streļukai, gan Anetei Indulēnai.

Pērkums sasniedza pārliecinoši labāko rezultātu HCP neto vērtējumā (61 sitiens), un viņš bija labākais arī stroke ieskaitē - 80 sitieni. Pirmajās deviņās bedrītēs Pērkumam vēl bija dalīts ceturtais rezultāts (44), taču otrajā aplī viņam pietika ar 36 sitieniem.

Kausus turnīrā dalīja HCP neto ieskaitē, kurā otrais aiz Pērkuma ar 66 neto sitieniem (stroke 81) bija Guntis Šantars, bet trešajā vietā ierindojās Jānis Liepiņš - 69 neto sitieni (87).

Dāmām pirmo reizi uzvarētājas kausu saņēma Streļuka, kam izdevās nospēlēt ar neto 60 sitieniem (stroke 84). Otrā vieta tika labāko stroke rezultātu (79) sasniegušajai Indulēnai, kura vēlreiz apliecināja lielisku saprašanos ar draiveri 8.bedrītē.

Jau otrajā "Viesturu" turnīrā pēc kārtas juniore neatstāja konkurentēm nekādas cerības cīņā par balvu tālākā izsitiena īpašniecei. Kā atzina aculiecinieki, Indulēnas bumbiņas lidojuma distance bija pārsteidzoša - līdz bedrītei atlicis ne vairāk par 60 metriem.

Trešo vietu dāmu konkurencē, kur parādās arī arvien jauni vārdi, izcīnīja Daiga Puisīte.

Palielo kausu par uzvaru HCP 24-36 grupā izcīnīja Igors Lipajs, kam "Viesturi" ir pazīstami darba pienākumu dēļ. Līdz šim Lipajs ar lielu aktivitāti mačos nebija izcēlies, tomēr svētdien spēja atstāt aiz sevis Guntaru Dobeli un Al Motorin.

Boriss Baums ievēroja sezonas pirmajā turnīrā paša iedibināto tradīciju saņemt balvu par tālāko izsitienu 5.bedrītē. Sitieni vistuvāk karodziņam izdevās Andrim Cinim 2.bedrītē un Jan Gustafsson 7.bedrītē.

Pilni rezultāti ir apskatāmi iepriekšējā raksta sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 18.04.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē