Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Hokeja trakumu savalda Nagļu komanda

Latvijas valstsvienība Prāgā tikai gatavojās pirmajai cīņai pasaules čempionātā, kad golferi jau bija noteikuši uzvarētājus Hokeja trakuma turnīrā. Galvenā balva tika Nagļu ģimenes komandai, bet otro vietu ar identisku rezultātu augstāka handikapa dēļ ieņēma Andris Fiļimonovs un Andrejs Bobrovs. Zaudējot vienu punktu, trešajā vietā ierindojās Jansoni.

Jānis Naglis seniors un juniors savāca 47 punktus, un kļuva par diviem diviem krekliem bagātāki. Jācer, ka golferus neviens nevainos Sanda Ozoliņa nespēlēšanā pasaules čempionātā nepietiekamās formas dēļ, jo izlases krekls ar Ozoliņa 18.numuru un hokejistu autogrāfiem turpmāk būs Nagļu ģimenes īpašums. Uzvarētājiem tika arī izlases spēlētāju parakstīts "Ozo Golf" krekls.

Tikmēr Fiļimonovs un Bobrovs apliecināja, ka ar viņiem jārēķinās ne tikai tenisā, arī gūstot 47 punktus. Par 10 punktiem augstāks pāra spēles HCP gan neļāva viņiem tikt pie galvenās balvas, tomēr otrās vietas ieguvējiem būs iespēja izmēģināt spēkus arī hokejā, ja vien nebūs žēl deldēt ar hokejistu autogrāfiem aprakstītās nūjas. Ja tomēr duets vēlēsies turpināt slīpēt meistarību golfā, tam noderēs balvās saņemtais bumbiņu komplekts.

Arī trešās vietas noteikšanā nepietika ar gūto punktu salīdzināšanu, jo vienādu punktu skaitu savāca gan Laura un Vilmārs Jansoni, gan Jānis Jarāns ar Voldemāru Lejiņu. Krietni zemākais HCP šoreiz palīdzēja Jansoniem, kam tika golfa grāmata un divas īpaši vērtīgas golfa bumbiņas ar Ozoliņa un Artūra Irbes parakstiem.

Laicīgi sākto turnīru, kurā "Ozo Golf" spēlēja 25 komandas, bez problēmām izdevās arī laicīgi pabeigt, un golferi pēc saviem ieskatiem varēja doties vēl uzspēlēt, vai arī sākt gatavoties hokeja baudīšanai.

Turnīra rezultāti ir apskatāmi iepriekš ziņu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 24.04.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē