Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Ar domu par Eiropu

Arī golfa aprindas nevar palikt vienaldzīgas pret jaunu karogu parādīšanos valstī, tādēļ maija brīvdienās "Viesturos" būs divi pasākumi, kas atgādinās par Eiropas jaunajiem laikiem. Svētdien risināsies "I Sports" Golfa diena, bet otrdien notiks "Euro" kausa izcīņa, kas gan nebūs tik stīvi nopietna, kā varētu šķist pēc sacensību nosaukuma.

"Euro" kausa izcīņai ir izvēlēts komandu spēles formāts, un šoreiz atbilstoši maču nosaukumam katram pārim būs jāpārstāv kāda no Vecās vai Jaunās Eiropas valstīm. Ja globalizācijas tempi nebūs izrādījušies pietiekami, un valstu nosaukumu aptrūksies, startēs vairākas Latvijas komandas.

Scramble neto spēlē komandas HCP veidos 60 procenti no labākā spēlētāja HCP un 40 procenti no viņa pārinieka HCP.

Jebkurš ierēdnis pateiks, ka iestāšanās Eiropā ir smaga lieta. Tādēļ, lai atvieglotu vismaz golferu dzīvi, būs iekārtoti pitstopi, kur ceļā uz finišu varēs kādu brīdi remdēties atmiņās par vecajiem labajiem laikiem, vai arī apcerēt gaišo nākotni.

"Euro" kausa pretendentiem par jaunās Eiropas tuvošanos atgādinās jau ierašanās recepcijā, jo dalības maksa šoreiz ir noteikta 10 eiro. Pieteikties sacensībām var līdz svētdienas plkst. 18.

Lai iekļautos pieteikuma termiņā, visdrošāk svētdien būs atrasties "Viesturos", kur pieskaņojoties Eiropas sporta dienai, notiks "I Sports" golfa diena. Tas būs pasākums visiem, kuri vēlas iepazīt golfa burvību, apgūt golfa spēli un kopā jautri atpūsties, kā arī piedalīties jau nopietnā golfa turnīrā.

Plkst. 10-16 būs iespējama bezmaksas apmācība (jāmaksā tikai par inventāra nomu -treniņnūja un 80 bumbas = 3Ls uz treniņa laiku) un ekskursijas uz golfa laukumu visiem interesentiem. Tā kā pieteikšanās uz treniņiem bija jau iepriekš, jauniem interesentiem labāk painteresēties par vakancēm pie Lauras Kuplās (t. 9128065).

Plkst. 11-16 pie Kluba mājas uz ripināšanas grīna notiks puterēšanas sacensības. Piedalās visi puterēt gribošie!

Plkst. 15-17.30 visi golfa spēlētāji un spēlētāji - iesācēji varēs piedalīties golfa turnīrā. Vienam no pāra spēlētājiem Zaļā Karte (Green Card) obligāta. Sacensību dalībniekam jābūt ar iemaņām golfa spēlē. Spēlētāji - iesācēji var pieaicināt sev pārī kādu no golferiem vai golferi laipni lūgti ņemt līdzi iesācējus - spēlēt gribošos. Mačiem vēl var pieteikties.

Arī bērniem būs iespēja piedalīties turnīrā pārī ar golfa spēlētāju. Savukārt paši mazākie varēs pavadīt laiku bērnu placī jautri iesaistoties atrakcijās, sacensībās, zīmēšanā. Visu dienu Kluba mājā darbosies arī kafejnīca un informācijas stends.  

Ierašanās vēlama ērtā, laika apstākļiem piemērotā apģērbā un sporta apavos.

Pirms maija pirmajiem turnīriem vēl ir viens nopietns datums aprīlī, jo piektdien noslēdzas pieteikumu pieņemšana Latvijas Meistara izcīņai.

Euro Kauss Open

   SACENSĪBU NOLIKUMS

1.Sacensību vieta un laiks

Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2004.gada 4.maijā.

2.Sacensību formāts un noteikumi

2.1.Sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.

2.2. Komandu sacensības ( 18 bedres.). Komandā ( 2 spēlētāji). Labākais Hcp 60% Sliktākais Hcp 40%

2.3. Spēles formāts ( Scramble Neto )

 3.Vietu dalīšana

 Ja vairākas komandas dala pirmo vietu, uzvar komanda ar zemāko HCP. Ja HCP vienādi notiek “pēkšņās nāves“ pārspēle .Pārspēle notiek 9.bedritē, ja uzvarētājs nav noteikts, pārspēlē tiek atkārtota.

4.Starta laiks

Starts saskaņā ar izlozi. Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.

5.Pieteikšanās

Pieteikšanās sacensībām līdz 2.maijam plkst.18.00. tel. 6444390

6.Tiesāšana

Sacensību galvenais tiesnesis Artūrs Ozoliņš. Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedalās            GK Viesturi sacensību komitejas locekļi.

7.Dalības maksa

Sacensību dalības maksa katram spēlētājam 10.-Euro.

Pēdējās izmaiņas , 29.04.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē