Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Bez Meistariem nepaliks

Vai lielai daļai golferu līdzdalība Latvijas Meistarā šķiet pārāk daudz laika un darba prasoša, vai dalībnieku pieticīgajai atsaucībai ir kādi citi iemesli, taču bez cienīgiem uzvarētājiem klasiskais turnīrs tādēļ nepaliks. Sacensībām ir pieteikušies arī golferu aprindās augstu vērtēti meistari, tādēļ par vieglu tikšanu pie lauriem nevarēs būt ne runas.

Ja kungu konkurencē vēlmi pacīnīties aci pret aci ar konkurentiem ir izteikuši 43 spēlētāji, tad savdabīgs mikroturnīrs būs dāmām, kuras uzvarētāju noteiks četrās kārtās 10 dalībnieču konkurencē. Skaidrs, ka ne jau tās dāmas, kas pieteikušās, būtu vainojamas paplānajā dalībnieču sarakstā.

No iespējas aizstāvēt pērn gūto titulu nav atteikušies pašreizējie Latvijas Meistari - Andris Keisels un Vineta Ruka.

Keisels kopā ar vēl septiņiem izliktajiem spēlētājiem kungu cīņā iesaistīsies tikai ceturtajā kārtā, kas noslēgumam tuvosies jūnija beigās. Savukārt pirmajā kārtā līdz 14.maijam jāspēlē tikai trijiem pāriem. Kā jau vēstīts, finālcīņas būs 16.jūlijā.

Dāmām ir vēl mazāk iespēju apmaldīties turnīra tabulas līkločos. Pirmajā kārtā, kas pēc kalendāra skaitīsies jau trešā, spēles diviem pāriem jānoslēdz līdz 11.jūnijam. Uzvarētājas iekļūs ceturtdaļfinālos, kur gaidīs četras pēc ranga izliktās spēlētājas un vēl divas konkurentes.

Latvijas Meistara spēļu tīkls ir apskatāms sadaļā 'Federācija' - 'dokumenti'.

Ja pieteikumu pieņemšana Latvijas Meistaram ir noslēgusies, tad kā jau ārpusreitinga turnīram vēl var paspēt pieteikties "Viesturos" brīvajā otrdienā paredzētajai "Euro" kausa izcīņai. Pēc šī turnīra sacensību kalendārā būs neliela pauze, jo nākamajā nedēļas nogalē mači nav paredzēti ne "Ozo Golf", ne "Viesturos".

Pēdējās izmaiņas , 02.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē