Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

"Igauņi" pirmie Eiropā

Mītu par igauņiem kā Latvijas golfa lietuvēniem otrdien veiksmīgi uzturēja Arvīds Pīlādzis un Jānis Lediņš, atstājot bez uzvarētāju kausa pārējos "Eiro Open" dalībniekus. Cīnoties ne tikai ar pretiniekiem, bet arī pārvarot biežās pitstopu barjeras, pēc krietni ilgas spēlēšanas līdz finišam laimīgi tika 27 komandas.

Pāru scramble spēlē A.Pīlādzis un Lediņš bija itin pārliecinoši labākie ar neto 46 sitieniem, tādējādi, pašiem igauņiem nezinot, ierakstot vēl vienu uzvaru kaimiņvalsts rēķinā. Lieligaunijas (Somijas) komanda, kurā spēlēja Aigars Pērkums un Jūlija Osmolovska, atpalika par trim sitieniem, gūstot otro vietu. Neraugoties uz neto sacensībām pavieglo handikapu, trešie ar īsti itālisku izveicību bija Sandra Opite un Igors Volodkevičs.

Vislabāko bruto rezultātu - 67 sitieni - sasniedza Latvijas I sastāvs Anete Indulēna/Valters Indulēns, kā arī slovēņi Valdis Liepiņš/Gunārs Pīlādzis. Tomēr HCP važa bija pārāk smaga, lai abas komandas tiktu pie balvu dalīšanas. Pirmo trīs vietu ieguvēji saņēma kausus Eiropas karoga krāsās.

Lai dažādo valstu principiālajās cīņās par ietekmes sfēru dalīšanu neaptrūktos spēka, bija parūpējies Rīgas Piena kombināts, taču kopējais pitstopos sortiments apliecināja, ka arī jaunā Eiropa ir brīvas izvēles teritorija.

Pastāv gan aizdomas, ka vismaz daļa viskija cienītāju "Viesturos" var krist nežēlastībā. Kā nekā dalībnieku skaitā bija četras Latvijas komandas, bet viena daudziem latviešiem labi pazīstamā "Tullamore Dew" viskija zeme palika bez saviem cīnītājiem.

Līdz ar Eiropas sadalīšanu abu laukumu sacensību kalendārā iestājas pauze, kas ilgs līdz maija vidum. Ja sezonas sākumā ne viss ir izdevies kā cerēts, tad 10 dienās līdz nākamajiem mačiem var šo to vērst par labu.

Eiro turnīra rezultāti apskatāmi iepriekš ziņu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 04.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē