Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Dāmas grib spēlēt

Nevēloties atstāt golferes aci pret aci ar skarbo likteņa netaisnību, ka lieliska maija nedēļas nogale jāpavada bez sacensībām, Dāmu klubs (LSGK) aicina svētdien uzspēlēt “Viesturos”. Latvijas Sieviešu golfa kluba rīkotā “Mizuno” turnīra dalībniecēm jābūt gatavām, ka uzvarai vitāli nepieciešama var izrādīties ne tikai pienācīga meistarība, bet arī šarms un valdzinājums.

Kā jau labu laiku pastāvošā golfa klubā, dāmas nav iztikušas bez amatpersonu maiņas. Kopš 5.marta LSGK prezidente ir Ingrīda Pīlādze, bet valdi veido arī Inese Liepiņa, Ilga Tiknuse un Laura Kuplā.

Tāpat kā līdz šim dāmas sola rosināt uz spēlēšanu ne tikai pašreizējās biedres, bet arī aktīvi piesaistīt jaunas asinis. LSGK dalībniecēm klubs vairāk ir iespēja tikties vienotu interešu un hobija vārdā, un dāmas nesola vienmēr rīkot turnīrus uz izdzīvošanu. Tomēr arī turpmāk būšot sacensības, kur svarīga vieta tiks atvēlēta uzvarētāju noteikšanai.

Dāmu kluba sacensības nav iekļautas LGF reitingā, un jaunpienācējām nav jāsatraucas, ja rezultāti uzreiz nebūs tādi kā LPGA.

LSGK “Mizuno” turnīrs esot radies tīri spontāni, dāmām nevēloties atteikties no iespējas izdaiļot svētdienas priekšpusdienu ar jauku deviņu bedrīšu stableford turnīru. Gatavojoties mačiem, dalībniecēm nevajadzētu koncentrēties tikai nūju vicināšanai, bet gan pavingrināties arī daiļajās mākslās. Ja uzvarētājas noteikšanā radīsies problēmas, izšķiroša loma pirmās vietas piešķiršanā būs skatuves meistarībai. Priekšnesumu žanru robežas ir visplašākās.

Pieteikumus var iesniegt vēl teju visu sestdienu, lai dienu vēlāk plkst. 11 pirmās dalībnieces jau varētu stāties uz starta. Balvas varēs gūt arī par tuvāko sitienu karodziņam 2.bedrītē un tālāko izsitienu 5.bedrītē.

LSGK Mizuno turnīrs

Sacensību nolikums.

  1. Sacensību vieta un laiks

    Sacensības notiek Golfa laukumā Viesturi 2004. gada 9. maijā.

  2. Sacensību formāts un noteikumi.
    1. sacensības notiek saskaņā ar Karaliskā un Antīkā Sentendrjūsas Golfa kluba apstiprinātiem golfa noteikumiem un Golfa laukuma Viesturi vietējiem noteikumiem.
    2. stable ford spēle 9 bedrītes.
    3. sacensības notiek dāmu konkurencē.
    4. dāmas spēlē vienā grupā HCP 0-36.
  3. Vietu sadale
    1. stable ford spēle: ja vairāki spēlētāji dala pirmo vietu, uzvar spēlētājs, kam pēdējās sešās bedrītēs ir savākts lielāks punktu skaits, ja tie ir vienādi tad pēdējās trīs un pēdējo. Ja punktu skaits sakrīt arī šajā gadījumā, tad uzvarētāja būs tā, kas izpildīs visskaistāko priekšnesumu.
    2. tiek noteikts uzvārētājs par tuvāko sitienu pie karoga 2. bedrītē
    3. tiek noteikt uzvarētājs par tālāko sitienu 5. bedrītē
    4. sacensības notiek bez reitinga statusa.
  4. Starta laiks
    1. Starts notiek no 1. bedrītes 11:00.
    2. Pirmā grupa startē 11:00, nākoša 11:10 utt., saskaņā ar izlozi.
    3. Katrs spēlētājs pats ir atbildīgs par ierašanos laikā uz starta vietu.
    4. Reģistrācija 30 minūtes pirms starta.
  5. Pieteikšanās

    Pieteikšanās sacensībām līdz 08.05.2004. pulkstenis 18:00 pie Daigas Puisītes daiga.puisite@lkb.lv tel.9108518 vai Ingrīdas Pīlādzes ingrida@vestabalt.lv tel.9237581.

  6. Tiesāšana

    Strīdīgu jautājumu gadījumā lēmumu pieņemšanā piedālās LSGK sacensību komitejas locekļi.

  7. Dalības maksa

Green Fee – kam nav Viesturu sezonas kartes.

LSGK prezidente

Ingrīda Pīlādze

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē