Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Ģimeņu kausā labākie Gavrilovi

Spožā saule svētdien "Viesturu" laukumā iepriecināja visus Ģimeņu kausa izcīņas dalībniekus, bet visvairāk varēja līksmot Lidija un Vitālijs Gavrilovi, tiekot pie galvenās balvas. Vairākas spēcīgas komandas palika aiz godalgotajām vietām, taču tas viņiem varētu būt papildus stimuls spēlēt arī sezonas otrajā Ģimeņu turnīrā, kad augusta sākumā labāko noteikšanā nebūs HCP neto formāta.

Gavriloviem tāpat otrās vietas ieguvējiem Ardim un Svenam Marksiem bija pa 50 neto sitieniem. Labāks komandas HCP ļāva pie galvenajām balvām tikt Gavriloviem, Marksus atstājot otrajā vietā.

Komandas HCP rādītājs bija izšķirošs arī trešās vietas īpašnieku noteikšanā, jo divi pāri nospēlēja ar neto 52 punktiem. Jāņa Lediņa mazākais handikaps palīdzēja viņam kopā ar Diānu Lediņu pakāpties uz trešo pozīciju un apsteigt Mārtiņu Pukši un Ingemāru Jansoni.

Potenciālie līderi nākamajam ģimeņu turnīram sevi pieteica itin nepārprotami. Anete un Valters Indulēni nospēlēja ar 70 sitieniem, bet viņu tuvākie sekotāji bija Krista un Daiga Puisītes (71), kā arī Gavrilovi (75).

Jāatzīmē arī sparīgs spēlētājs Rožicku komandā. Lai gan Robertam Rožickim kopā ar tēvu Leonu rezultātu tabulā diez cik augstu neizdevās pakāpties, turnīra visjaunākais dalībnieks, kurš vēl gadus desmit varēs spēlēt junioru konkurencē, cīnījās godam.

Turnīrā bija pieteicies maksimālais dalībnieku skaits - 24 komandas. Šoreiz vēl nebija tā, ka kāds no spēlētgribētājiem būtu palicis malā, taču līdz nākamajām ģimeņu sacensībām atsaucība visticamāk vēl pieaugs.

Komandas turnīram bija izliktas par trijiem pāriem flaitā, kas paildzināja sacensību norisi līdz sešām stundām, taču labvēlīgie laika apstākļi mudināja saglabāt labu omu un nekurnēt.

"Viesturu" direktore Sandra Opite cer, ka beidzot ir aizvadīts pēdējais pavasara turnīrs, un beidzot saule ļaus sajust, ka teju klāt jau vasara.

Rezultāti apskatāmi iepriekš ziņu sadaļā.

Pēdējās izmaiņas , 16.05.2004.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē